ÄKS

Keskustan Äänekosken kunnallisjärjestö teki valintoja ja kirjasi kannanoton elinvoiman ja yrittäjyyden vahvistamiseksi

10.11.2023 11:20
Onnea tehtävään, Henna Penttinen!

Keskustan Äänekosken kunnallisjärjestön syyskokouksen 6.11 henkilövalinnat vuodelle 2024 olivat seuraavat:

Puheenjohtajana jatkaa Henna Penttinen, varapuheenjohtajaksi valittiin Jari Halttunen ja sihteeriksi Paula Maukonen. Hallituksen jäseniksi valittiin Matti Tiusanen, Pentti Piilonen, Harri Piilonen, Kauko Pasanen, Erkki Pönkänen, Anna-Riitta Pentinpuro, Ari Joutsimatka ja Tanja Pellinen. 

Syyskokouksen kannanotto:

Äänekosken kaupungin ja yrittäjien elinvoimaa vahvistettava suunnitelmallisesti

Äänekosken elinvoiman kasvattaminen ja paikallisen talouden vahvistaminen ovat olennaisia tavoitteita kaupungillemme. Merkittävimpänä keinoina tavoitteen saavuttamiseen, on tukea yrittäjyyttä. Yrittäjät ovat paikallisen talouden moottoreita. Äänekoskella on lukuisia menestyneitä yrittäjiä ja potentiaalia kasvaa vielä vahvemmaksi yrittäjyyskeskukseksi.

Yrittäjyys tarjoaa työpaikkojen lisäksi myös innovaatioita ja uusia palveluita, jotka rikastuttavat kaupungin elämää. Tukemalla yrittäjiä voimme auttaa luomaan vakaampaa talouskasvua ja samalla vähentää riippuvuutta suurista yrityksistä.

Kaupungin tulisi tarjota yrittäjille koulutusta, neuvontaa ja rahoitustukea, jotta he voivat kehittää liiketoimintaansa. Samalla on tärkeää yksinkertaistaa byrokratiaa ja vähentää yrityksiin kohdistuvia liiallisia rasitteita.

Voimme kaupunkina edistää yrittäjyyttä kannustamalla paikallisia yrityksiä tekemään yhteistyötä ja luomaan synergiaa. Klusterit ja verkostot auttavat yrityksiä kilpailemaan laajemmin ja saavuttamaan uusia asiakasryhmiä.

Äänekoskella tulisi myös panostaa markkinointiin ja brändäykseen, jotta paikalliset yritykset saavat ansaitsemansa näkyvyyden. Ylpeys omista paikallisista yrityksistä voi houkutella niin asukkaita kuin matkailijoita. 

Yrittäjyyden tukeminen ei ole vain investointi paikalliseen talouteen, vaan myös investointi kaupungin tulevaisuuteen. Kannustamalla yrittäjiä Äänekoski voi  saavuttaa sen potentiaalin, joka sillä on elinvoimaisena yhteisönä ja talouskeskuksena.

Äänekoskella 6.11.2023, Keskustan Äänekosken Kunnallisjärjestö ry

Henna Penttinen

Ari Joutsimatka

Harri Piilonen

Pentti Piilonen

Erkki Pönkänen

Kauko Pasanen

Miia Kauro

Tanja Pellinen

Nina Välimäki

Jari Halttunen

Matti Tiusanen

Anna-Riitta Pentinpuro

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy