Kipinä jatkoi puhtaalla pelillä Pankkari Areenalla

17.11.2019 11:16
Kipinä pelaa vahvaa kautta. Kuva: Esa Happonen
Kipinä – Mikkelin NMKY 89-66 (17-15, 30-17, 22-22, 20-12)

Kipinä sai kotiotteluunsa vieraita Mikkelistä. Tuttu kotiareena liikuntatalo oli tällä kertaa junioriturnauksen käytössä, joten peli pelattiin uutukaisella Pankkari Areenalla. Kipinä on yhden harjoitusottelun Areenalla pelannut, joten sali ei ole ihan vieras paikka kotijoukkueelle. Mikkelin NMKY on aloittanut kautensa voitolla ja tappiolla. Kipinällä on allaan kolme voittoa kolmesta pelistä.

Parhaaseen saunan lämmitysaikaan käynnistynyt  ottelu oli avausjaksolla tiukkaa vääntämistä pisteistä. Jakso 17-15. Tasaisen avausjakson jälkeen Kipinä sai repäistyä 15 pisteen eron Mikkeliin kolmannen jakson päätteeksi. Kotijoukkue voitti viimeisen jakson 20-12 ja koko ottelun pistein 89-66.

Kipinän voittoputki venyi jo neljän ottelun mittaiseksi. Paalupaikka sarjataulukossa on tukevasti Kipinän käsissä. Joukkue etenee aikataulussa kohti kevättä. Kipinän kokoonpanosta puuttui kolme pelimiestä. Päävalmentaja Joni Hautsalon kentällä olo antoi takamiehille lepoaikaa sopivasti.

– Avausjakso oli puurtamista, heittokin oli hakemista meiltä, kommentoi Joni Hautsalo.

Kipinän pistemiehet: Pyykkönen Ville 13, Uecker Jarmo 5, Mäntymaa Juuso 9, Haapasaari Juuso 12,  Jäntti Lauri 12, Mäntymaa Sami 26, Joni Hautsalo 5, Häkkinen Teemu 4, Mäntymaa Jari 3.

Kipinä pelaa seuraavan kotiottelunsa Liikuntatalolla. Kipinä – Kataja Basket II 14.12.2019  klo 16.45.

Keijo Korhonen

1. Katsoja sanoo:

Kipinä on kyllä kova! Oli hieno ottelutapahtuma, hyvä meininki tuolla porukalla!