ÄKS

Kipinälle kirvelevä tappio

26.02.2021 10:57

Avauspuolikkaalla puolustus- ja hyökkäyspelinsä kanssa takerrellut Kipinä päästi Forssan Koripojat 19 pisteen puoliaikajohtoon (33-52). Toisella puoliajalla Kipinän otteet paranivat, vastustajan heitot eivät osuneet enää samalla tarkkuudella kuin avausjaksolla.

Ottelun ratkaisu huipentui viimeiselle peliminuutille. Kipinä tuli tasoihin (85-85), kun peliaikaa oli jäljellä 22 sekuntia. Jerrell Martin nosti korillaan Forssan Koripojat kahden pisteen johtoon 85-87.

Jälleen hyvin taistellut Kipinä pääsi vielä heittämään voitosta, mutta Makoil Mawien kolmen pisteen heitto kolahti rautoihin tällä kertaa. Sarjapisteet matkasivat harmittavasti Forssaan.

Kipinän Junior Robinson johti totutun varmasti peliä ja hurjasteli 31 pistettä ja 9 syöttöä. Makol Mawien raapi 20 levypalloa ottelussa.

Forssan tehokkain oli lähes koko ottelun pelannut ja 26 pistettä tehnyt Jerrell Martin.

Kipinä Basket – Forssan Koripojat 85–87 (19–26, 14-26, 19-10, 33-25)

Kipinä: Ville Pyykkönen 5/4, Junior Robinson 31/3/9 syöttöä, Juuso Haapasaari 5/4, Tatu Koivunen 0/0, Juuso Mäntymaa 9/2, Lauri Jäntti 9/10, Makol Mawien 13/20, Sami Mäntymaa 13/6.

Vastaa

1. Bullriver sanoo:

Niukka tappio sarjajohtajalle ei ole häpeä. Itse asiassa erittäin lupaava esitys. Kun Mawien saa heittonsa kuosiin, niin Kipinä on vaikeasti voitettavissa jatkossa.