Kipinän Junior Robinson liekeissä – voittoputki sai jatkoa Perniössä

25.10.2021 10:05
KUVA: Kipinän arkistot.

Vierasjoukkue Kipinä Basket aloitti jälleen ottelun vahvasti vieden ensimmäisen jakson 14-26. Tällä kertaa ”pimeä hetki” osui Kipinälle toisella jaksolla, puoliajalle lähdettiin lukemissa 34-37.

Puoliajan käärmekeitot pukukopissa purivat ja kolmannella jaksolla nähtiin sisukas Kipinä Basket. Junior Robinsonin johdolla heittopeliään parantanut Kipinä vei kolmannen jakson 19-35 ja lopulta koko ottelun 74-103.

Junior Robinson hurjasteli hyvillä prosenteilla 49 pistettä (kakkoset 62% (8/13), kolmoset 64% (9/14) ja vapaaheitot 86% (6/7). Sami Mäntymaa tuki tehoilla 23/8, upottaen kaikki 10 vapariaan. Oskari Savolainen (9/4) löysi heittonsa tärkeään paikkaan peliä ratkottaessa. Juuso Haapasaari ja Tatu Koivunen uurastivat vastustajan takamiehiä vastaan tehokkaasti. Chris Wray tehoili ottelussa eniten riistoja (6), enemmän kuin kotijoukkue yhteensä.

Kipinältä pelillisiä onnistumisia tuli koko mukana olleelle kahdeksikolle. Puolustus toimi ajoittain erittäin mallikkaasti.

Ensi viikonloppuna Kipinälle on luvassa huilia, sarja jatkuu Kipinän osalta 7.11 Panttereiden vieraana. Nyt vedetään happea, treenataan ja yritetään saada sairastupa tyhjäksi.

PeU-Basket – Kipinä Basket  74-103 (14-26, 20-11, 19-35, 21-31)

Kipinä: Junior Robinson 49/4/6 syöttöä/4 riistoa, Aapo Lehtonen 3/0, Chris Wray 11/9/6, riistoa, Juuso Haapasaari 4/4,Oskari Savolainen 9/4, Tatu Koivunen 0/0, Eeti Varis 4/2, Sami Mäntymaa 23/8.