ÄKS

Kokoomus nimesi kaksi uutta eduskuntavaaliehdokasta Keski-Suomeen – yksi ehdokas Äänekoskelta

20.01.2023 09:53 (muokattu 20.01.2023 09:54)
Kokoomuksen riveistä eduskuntaan pyrkii Matti Vihelä Sumiaisista.

Keski-Suomen Kokoomuksen ehdokasasettelu etenee strategian mukaisesti ja keskittyi nimeämisissä erityisesti alueelliseen tasapainoon. Keski-Suomen Kokoomuksen nimeämät ehdokkaat ovat Severi Hokkeri Laukaasta ja Matti Vihelä Äänekoskelta.

 

Matti Vihelä (s. 1979, Äänekoski) on Äänekoskella asuva maa- ja metsätalouden ammattilainen. Seitsemän vuotta Sumiaisissa asunut Vihelä ja hänen karja-autonsa on tuttu näky Keski-Suomen maatiloilla. Kalastusta ja metsästystä harrastava Vihelä on toiminut kuntapolitiikassa edellisessä asuinkunnassaan Kalajoella.

Äänekosken Kokoomuksen puheenjohtaja ja Keski-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtaja Olli Jämsén myhäilee tyytyväisenä alueen omasta ehdokkaasta:

– Matti on lähestyttävä kansan mies, joka on erinomainen ehdokas listallemme. Tulemme Äänekoskella kampanjoimaan aktiivisesti ja pitämään useita tilaisuuksia omassa toimitilassamme Kokoomossa torin kupeessa.

Severi Hokkeri (s 1985, Laukaa) on tuotantotalouden diplomi-insinööri, joka toimii Valtralla Purchasing Controllerina, eli taloushallinnon ammattilaisena. Hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa analysoida ja raportoida taloudellista tietoa niin liiketoimintajohdolle kuin sidosryhmille. Hän vastaa vastuualueensa budjetoinnista, talouden ennustamisesta sekä toteutumisen raportoinnista. Hokkeri toimii Laukaassa valtuutettuna ja teknisessä lautakunnassa.

– Severi on ensimmäisen kauden valtuutettu, osaava talousihminen ja jalat maassa pitävä tulevaisuuden nimi. Laukaan Kokoomuksen puolesta toivotankin Severille kevään eduskuntavaaleihin äänekästä vaalikampanjaa!, Laukaan Kokoomuksen puheenjohtaja Raimo Kinnunen kuvailee.

 

 

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy