ÄKS

Kokoomuslaiset pistivät sanat teoiksi – talkoilla ympäristöä siistiksi

25.10.2020 11:02
Villiintynyttä ympäristöä siivottiin katseen kestävään kuntoon kokoomusväen toimesta.

Äänekosken Kokoomuksen kunnallisjäjestö ilmaisi huolensa jo keväällä mielipidekirjoituksessaan kaupunkimme yleisilmeestä.

 

Pusikot ja risukot eivät kuulu kaupungin ydinkeskustaan ja sisääntulovälien varsille – siitä voinemme olla yhtä mieltä.

– Kun mitään ei ole tapahtunut päätimmekin pistää tuulemaan Kokoomuksen valtakunnallisena toimintapäivänä ja raivasimme ja siistimme talkoilla kaupungin aluetta Hiskinmökin ympäristössä. Samalla tarjosimme Willen yrittäjille apuamme siistimällä heidäkin tonttia, ensi kevään kuntavaaleihin ehdokkaaksi ilmoittautunut Jorma Kiviranta kertoo.

Puutarhajätettä tuli iso peräkärryllinen ja yli toinen mokoma jäi vielä kasoihin tontille.

– Toivottavasti kaupunki hoitaa nämä pois vielä ennen lumentuloa. Samalla voisi alueelta poistaa siellä jo vuosia lojuneet sähkötolppien pätkät ja kivikasat, kokoomuslaiset toivovat.

Kokoomuksessa ollaan  jatkossakin valmiita vastaavanlaiseen toimintaan asuinympäristömme viihtyvyyden hyväksi.

– Odotamme  kaupunginkin jatkossa kiinnittävän selvästi suurempaa huomiota varsinkin keskusta-alueiden siisteyteen. Tämä olisi matkailuteko ja lisäisi kaupungin houkuttelevuutta. Ja vinkkinä muille puolueille: tarttukaa haasteeseen ja tehkää jotain jotain vastaavaa valtuuston voimasuhteiden mukaisesti. Meitä oli kymmenen, talkoolaiset huikkaavat talkoiden lomasta.

 

Tommi Lunttila, Mikko Somiska, Jorma Kiviranta, Kati Somiska ja Irene Aaltonen haastavat muut puolueet mukaan talkoisiin.

Vastaa

  1. Reetta Korjonen sanoo:

    Hieno asia ja tähän juttuun voimme yhtyä kaikenvärisillä hanskoilla. Olen kyllä kuullut vastaväitteitäkin, jossa pelätään, että talkootyö veisi työmahdollisuuden toisilta ja siksi ei osallistuta. Tämä on turha pelko, sillä aina on niin paljon sellaista työtä, mitä palkkahenkilöt eivät ehdi tehdä, että käsiä tarvitaan. Lapsetkin voisi ottaa talkoisiin mukaan, kuten ennen mekin koulussa teimme. Talkooaate opitaan kuten muukin , mukana olemalla ja kotitienootaan voi arvostaa enemmän, kun hoitaa sitä omin käsin.

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy