ÄKS

Komediafestivaali On The Road kiertue starttaa Hietamalla tänään perjantaina – nyt pistetään nauruhermot koville!

31.07.2020 12:23

Koronarajoitusten koettelema Kuopion Komediafestivaalien perustaja yrittäjä Juha Jylhäsalmi sai kuin saikin perinteisen huippu-koomikoiden tähdittämän karavaanin liikkeelle tänäkin kesänä. Tänä perjantana tullaan Hietamalle!

 

– Nyt saa taas nauraa!

Helppoa se ei ollut, sillä hallituksen rajoitukset muuttivat kesän toimintatapoja perusteellisesti ja moni tapahtumapaikka ja kesäteatteri peruuttivat sen vuoksi toimintansa tältä kesältä.

– Koronapandemia vei minulta yhteensä yli 50 stand up -keikkaa. Osa siirrettiin syksyyn, mutta osa piti perua kokonaan tämän vuoden osalta. Komediafestivaali On The Roadin piti olla alun perin 12 kaupungissa, mutta se supistui puoleen ja kun katsomokapasiteetitkin on suunnilleen puolitettu, niin tämä nelijalkainen kiertue muuttui nyt yksijalkaiseksi, nauraa komediafestivaalin tuottaja Juha Jylhäsalmi sanoo.

– Silti olen iloinen, että ylipäänsä voimme toteuttaa kiertueen. On mukavaa, että esiintyjät ja yleisö kohtaavat lähes puolen vuoden tauon jälkeen, Jylhäsalmi jatkaa.

Komediakiertue alkaa Kartanon Kievarin kesäteatterilta Äänekoskelta, jonne saapuvat kovan luokan stand upin ammattilaiset Ali Jahangiri, Ilari Johansson ja Niko Kivelä. Koronapandemian mukanaan tuomat turvaohjeistukset huomioiden koko katsomokapasiteetti ei ole käytössä Kievarin Kesäteatterillakaan.

– Odotan upeaa stand up ilta. Ilta voi olla hyvinkin yllätyksellinen, sillä tässä kohtaavat sekä esiintyjien patoutuneet esiintymishalut että katsojien pitkä odotus, Jylhäsalmi summaa illan odotukset.

Esitys alkaa 19:00
Liput 26 e. K-16
Esityksen kesto 1 h 30 min – 1h 45 min.
Esityksessä on tauko

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy