ÄKS

Koronavirus: Äänekoskella useita tilaisuuksia jo peruttu – ÄKS pitää ovensa kiinni koko ensi viikon. HUOM! LISTA PÄIVITTYY

13.03.2020 14:08 (muokattu 14.03.2020 14:51)
Monta peruutusta jo nyt. Myös ÄKS pitää ovensa kiinni ensi viikon. Lehti ilmestyy ja uutiset toimivat tästä huolimatta.
Moni taho reagoi koronaviruksen leviämisen ja mahdollisen tarttumisen suhteen. Aiemmin uutisoitiin jo Urhon kauden päättymisestä ennen aikojaan, sekä Huiman junioritoiminnan jäädyttämisestä. Nyt ei vara venettä kaada. 

 

Suomen 4H-liiton suosituksesta kaupungissa kaikki 4H:n kerhotoiminta on keskeytetty. Keski-Suomen Muistiyhdistys ry. lakkauttaa kaikki tapahtumat ja ryhmätoiminnot koko maakunnan alueella. 

Hip Hop -yhtye NNS:n keikka Äänekosken kirkossa on peruttu torstailta 19.3. Myös sunnuntain Majatalo-ilta Äänekosken seurakuntatalolla on peruttu. 

Sunnuntaiksi 15.3. suunniteltu Kauneimmat Ruusut -konsertti Äänekosken kaupungintalolla on peruttu ja konsertti siirtyy myöhäisempään ajankohtaan. Jo ostetut liput ovat voimassa konserttiin myös tulevaisuudessa, kun uudet päivämäärät saadaan sovittua.

Mieskuoro Sirkkojen konsertti 15.3. Suolahtisalissa on peruttu.

Suolahden kansantalon tämän sunnuntain bingo on peruttu. 

Suomen koripalloliitto asetti miesten ja naisten Korisliigojen ja I divisioonien osalta sarjatoiminnan pysähtyneeksi  toistaiseksi. Sarjojen loppukausista tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä. Tämä koskee myös Koiviston Kipinän kautta. 

ÄKSän toimitus pitää ovet suljettuna koko ensi viikon. Ovet ovet kiinni viikolla 12. 

– Työskentelemme etänä, joten uutiset päivittyvät ja ÄKS ilmestyy normaalisti, vaikka pysyttelemme pois Torikadun toimituksesta. Yhteyden saa mainosasioissa tai toimituksellisissa asioissa puhelimitse tai sähköpostilla. Toimituksemme on pieni ja sen vuoksi haavoittuva, joten haluamme suojata toimintamme jatkuvuutta, päätoimittaja Marjo Steffansson sanoo. 

Äänekosken kaupungin Arjen tuen järjestämät Seniori-infotapahtumat Sumiaisissa, Suolahdessa ja Äänekoskella perutaan koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Tapahtumat järjestetään myöhempänä ajankohtana, josta tiedotetaan tarkemmin tilanteen rauhoituttua.

Valtakunnallisten ohjeistusten sekä suositusten mukaisesti Äänekosken teatterin kannatusyhdistys on päättänyt keskeyttää toistaiseksi harrastustoimintansa, mukaan lukien Varjolasten harrastustoiminnan.

La 21.3. AKMO soi – Rakastan elämää konsertti kaupungintalolla on peruttu.

Äänekosken Urheilijat on perunut  13.3. alkaen toistaiseksi kaikki ohjatut harjoitusvuorot. Päätös pohjautuu hallituksen antamaan linjaukseen välttää harrastustoiminnan lähikontakteja ja yhtenäiseen linjaukseen lähiseurojen kanssa. Monet lajiliitot ovat lisäksi peruneet kevään kilpailutapahtumat ja ottelut. Omatoimista harrastamista on kuitenkin mahdollista jatkaa varatuilla tilavuoroilla tietyin rajoituksin.

MLL:n Suolahden paikallisyhdistyksen Perhekahvila, Touhutunti ja muut toiminnot ovat tauolla toistaiseksi.

Seurakunta peruu kaikki yleisötilaisuudet, lukuunottamatta Jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia (kaste, häät, hautajaiset) sekä rippikoulu.

Painotalolle tehty monologin Muistokirjoitus lauantain 14.3. ensi-ilta siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

ViaDian hallitus on juuri päättänyt keskeyttää kaikki kerhot ja tilaisuudet ViaDian tiloissa 15.4 saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Mummola Cafe on kiinni seuraavat viisi viikkoa

Pub Markuksesta kerrotaan, ettei karaokea lauleta. Lisäksi pubissa on jäädytetty kaikki tapahtumat toistaiseksi: PubiBingo, PubiVisa, Texas Hold’Em, bändit ja muut tapahtumat, kuten pöytälätkäkisa ovat peruttu. Muuten Pub Markus on avoinna normaaliin tapaan. Lauantaiksi 14.3. ilmoitettu Popkone ei nouse Maken lavalle.

Pöytälätkän SM-kisat 28.-29.3. Painotalolla on peruttu.

Kartano Kievari on perunut kaikki kevään tapahtumansa, kuten tanssitapahtumat ja tanssikurssit yleisen pandemian ehkäisemiseksi. Myös Laulun Taikaa- karaokilpailun osakilpailut on peruttu. Tilanteen niin salliessa kilpaulut järjestetään tulevan kesän aikana.

Suolahden Työttömät ry ilmoittaa, ettei kouluruokaa jaeta ma 16.3. alkaen. Sulku jatkuu toistaiseksi.

Lasten tavaroiden Rompetori Painotalolla 4. huhtikuuta on peruttu.

EDIT 14.3.

Suolahden Urho on päättänyt toimia viranomaisten suositusten mukaisesti ja keskeyttää kaikki seuran ohjatut harjoitukset ja kilpailutapahtumat 14.3. alkaen. Päätös on voimassa toistaiseksi.

ÄRMY ja Pub Markus ovat peruneet huhtikuun puoliväliin suunnitellun ÄKSRockin. Tapahtuma siirtyy syksyyn.

Hietaman nuorisoseuran näyttämön esittämä The Korjaamo näytelmä perutaan 15.3.lähtien.

Juttu päivittyy sitä mukaa, kun tietoomme tulee peruutuksia tai muita sulkuja. Ilmoita muuttuneesta tilanteesta marjo@aksa.fi

Vastaa

  1. liisi sanoo:

    oikeaa meininkiä

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy