ÄKS

Koskela opiston ilmoittautuminen käynnistyi – tietylle kurssille haluavan kannattaa olla ajoissa liikkeellä

21.08.2019 14:56
Koskela opistoon ilmoittautuminen alkoi keskiviikkona klo 12, ja ensimmäisen tunnin aikana tuli jo 500 ilmoittautumista.

 

Useat Koskela opiston kurssit avasivat ilmoittautumisensa keskiviikkona puoliltapäivin. Opistolta tiedotetaan, että jo ensimmäisten tuntien aikana kursseille, kerhoihin ja työpajoihin varattiin yli 700 paikkaa.

– Liikuntaryhmät vetää tosi paljon, etenkin kehonhuollolliset Fascia method- ja pilates-tunnit sekä lavatansseista ammentava Lavis, johon on jo iltapäivän aikaan tullut yli 60 ilmoittautunutta, Koskelan rehtori Paula Nieminen-Lehto ihastelee.

Kahvipussikurssit, puutyöpiirit ja muksumuskari ovat myös täyttymäisillään. Kielikurssien ilmoittautuminen on lähtenyt liikkeelle rauhallisemmin, ja Nieminen-Lehdon mukaan sinne ehtii varmasti mukaan myöhemminkin. Uutuuskurssit, kuten robottikerho ja kuntonyrkkeily kiinnostavat myös.

– Lasten ja nuorten kerhotoimintaa on nyt laajenettu, ja on ilo huomata, että ilmoittautumisia on tullut jo nyt. Positiivisessa mielessä on ollut ryysistä, yllättävän moni oli tullut ihan paikan päälle ilmoittautumaan, Nieminen-Lehto toteaa.

Koskelan kursseille voi ilmoittautua voi netin kautta, puhelimitse tai paikan päällä. Opiston ohjelma on jaettu kotitalouksiin ÄKSän mukana viime viikolla. Ohjelma nähtävissä myös netissä osoitteessa: www.koskelansetlementti.net.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy