ÄKS

Kulttuuritoimen syksyn ohjelmaa toteutetaan turvallisuus edellä

18.08.2020 19:55

Kulttuurisyksy Äänekoskella alkaa pandemian sallimissa rajoissa ja turvallisuuteen kiinnitetään kaikissa tapahtumissa erityistä huomiota.

 

Kulttuurielämyksiä on tarjolla laidasta laitaan.

– Pidämme tärkeänä, että kulttuurin pariin pääsee myös tällaisena epävarmuuden aikana. Kulttuurista nauttiminen kuuluu kansalaisten perusoikeuksiin ja se hyvinvointi, jota nämä elämykset tuottavat edistävät arjessa jaksamista, muistuttaa Äänekosken vs. kulttuurituottaja Laura-Kristiina Moilanen.

Syyskauden aloittaa lyyristä jazzia sisältävän soololevynsä juuri julkaissut Anna Inginmaa, joka saapuu tunnelmoimaan yhtyeineen Willeen torstaina 24.9.

Nostalginen näyttämökonsertti Suklaasydän vie 60-luvun tunnelmiin lokakuussa Painotalolla. Saikkua, kiitos -esitys siirrettiin keväältä syksylle ja siihen aiemmin ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. To 8.10. Suolahtisalissa järjestettävä teatteriesitys on nyt loppuunmyyty, sillä yleisön turvallisuuden takia paikkamäärää on vähennetty huomattavasti.

– Turvaväleihin ja hygieniaohjeisiin kiinnitetään huomiota muissakin tapahtumissa ja paikkamäärät ovat kaikissa maltilliset. Jokaisen tapahtumissa kävijän on muistettava tietenkin myös oma vastuu turvaväleistä ja hygianiaohjeista huolehtimisessa, Moilanen korostaa. Yhteisesti vastuullisesti toimimalla saamme toteutettua tapahtumat turvallisesti, Moilanen lisää.

Painotalolla vierailee syksyn mittaan Litku Klemetti sekä Club Painiksella PK Keränen ja Valtteri Laurell Duo. Jyväskylä Sinfonia puolestaan konsertoi Suolahtisalissa marraskuussa. Tapahtumien lipunmyynti on käynnissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy