ÄKS

Lähellä on hyvää. Anna paikallinen lahjakortti apua tarvitsevalle tai läheisellesi!

17.11.2020 12:59
Lähellä on hyvää -kampanjan logon on suunnitellut äänekoskelainen Ad Alfred

Äänekoskella käynnistyy 20.11.2020 yrittäjien, diakoniatyön ja Äänekosken kaupungin yhteinen kampanja: Lähellä on hyvää.

 

Kampanjan tarkoituksena on herätellä paikallisia hankkimaan läheisen arkeen iloa perinteisten pakettien sijaan lahjakorttien avulla. Lahjakortilla voi hankkia vaikka siivouksen, omaishoitajalle muutaman tunnin vapaata, pizzat kaveruksille tai konserttiliput mummolle.

Lähellä on hyvää -logo muistuttaa käyttämään paikallisten yritysten palveluita sekä ilahduttamaan läheisiä. Korona-aikaan joulu ja loppuvuosi ovat monelle poikkeuksellisia ja läheisten tapaamista voi olla hankalaa järjestää. Pandemia on lisännyt monien perheiden ja yritysten toimeentulon haasteita sekä jo ennestään vaikeassa asemassa olevien henkilöiden tilanne on voinut heikentyä. Kampanjan ajatuksena on myös auttaa niitä, joilla ei ole varaa kuin välttämättömään, eikä aina siihenkään.

Paikalliset yrittäjät niin palvelualoilta kuin perinteisistä kivijalkakaupoistakin ovat nostaneet olemassa olevia tuotteitaan kampanjaan lahjakorteiksi. Kaikki mukana olevat yritykset sekä heidän lahjakorttinsa tulevat olemaan esillä Äänekosken kaupungin nettisivuilla sekä Äänekoski -applikaatiossa Asiointi -osuudesta 20.11. alkaen. Tunnistat myös mukana olevat yritykset katukuvasta: Lähellä on hyvää -logosta. Voit tiedustella lisää lahjakorttituotteista suoraan mukana olevalta yritykseltä.

– Haluamme tuoda iloa ja hyvää mieltä lähellä on hyvää kampanjan avulla, jonka vaikutukset ovat kohdistettu suoraan avun tarvitsijoille kertoo Jaana Muurikainen Äänekosken diakoniatyöstä.

Näiden valmiiksi kampanjassa esiin nostettujen lahjakorttien avulla on helpompaa hankkia paikallisia palveluita ja tuotteita lahjaksi, joko läheisille tai hyväntekeväisyyteen.

Jos lahjakortin ostaa hyväntekeväisyyteen se jätetään kampanjaan suunnattuun postilaatikkoon, jotka on merkitty: Lähellä on hyvää -logolla.

Postilaatikoiden osoitteet:

Äänekosken kaupungintalo, Hallintokatu 4, 44100, Elinvoimayksikön postilaatikko ulko-ovessa.

Äänekosken kirkko, Vellamonkatu 1a, 44120

Suolahden srk-talo Pajakatu 9, 44200

Konginkaan srk-koti, Kirkkotie 3, 44400

Sumiainen srk-koti, Kuoppatie 2, 44280

Koskikeskus Äänekoski, Kauppakatu 11, 44100

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy