ÄKS

Lainaa aikaasi Äänekosken kirjastoissa Pienikin hetki riittää

05.10.2023 12:56
Hyvinvointikoordinaattori Taina Laitinen (vas.) ja kirjastotoimenjohtaja Päivi Heinimäki esittelevät Lainaa aikaasi -palautuslaatikkoa Äänekosken pääkirjastolla. Ajanlainauskortin voi täyttää ja palauttaa myös muihin Äänekosken kirjastoihin.

Nyt voit lainata Äänekosken kirjastoissa aikaasi sitä tarvitsevalle ikäihmiselle! Hykari-hankkeen, Äänekosken kaupungin ja Äänekosken seurakunnan yhteinen Lainaa aikaa -kampanja mahdollistaa matalan kynnyksen avun tarjoamisen Äänekosken ikäihmisille.

 

Kaikki me tarvitsemme joskus apua ja etenkin ikäihmiset voivat hyötyä pienestäkin avusta. Auttaminen lisää asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyden tunnetta.

– Oman ajan lainaaminen tuntemattomalle lähimmäiselle on varsinainen ilmiöteko. Meillä Äänekoskella on paljon aktiivisia vapaaehtoistyön tekijöitä ja tämä on yksi uudenlainen tapa auttaa muita, kaupunginjohtaja Matti Tuononen sanoo.

Esimerkiksi palovaroittimen pariston vaihto, netistä tiedon etsiminen, yhteisen leipomishetken pitäminen tai kaupassa käyminen ovat suureksi avuksi ikäihmiselle. Pienikin apu voi tuoda sinulle sekä autettavalle iloa pitkäksi aikaa.

Lainaa aikaasi -ajanlainauskortin voi täyttää ja palauttaa mihin tahansa Äänekosken kirjastoon. Valitse kortista, kuinka paljon haluat lainata aikaa kampanjan aikana ja sinulle sopiva auttamisen tapa tai keksi se itse. Äänekosken seurakunta yhdistää avuntarjoajat ja apua tarvitsevat yli 75-vuotiaat kotona asuvat ikäihmiset. Kampanja on käynnissä lokakuun loppuun asti.

Aikaansa lainaava voi ajanlainauskortin täytettyään jäädä odottelemaan yhteydenottoa. Voit haastaa myös kaverisi ja vaikkapa työporukkasi mukaan hyvän tekemiseen! Somessa kampanjaan osallistumisesta voi käyttää tunnistetta #IlmiöTeko ja #LainaaAikaasi.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy