ÄKS

Metsä Board esittelee hiilijalanjälkeä pienentävää lahjapakkauskonseptiaan Paris Packaging Weekillä

04.01.2024 10:24

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board esittelee kiertotalouden tarpeisiin vastaavia, korkealaatuisia kartonkejaan sekä innovatiivisia pakkausratkaisujaan ja 360-palveluitaan Paris Packaging Weekillä tammikuussa 2024.

 

PCD-tapahtuma kokoaa 17.–18. tammikuuta Paris Expo Porte de Versailles -messukeskukseen kosmetiikka-alan pakkausvalmistajia, -jalostajia ja -suunnittelijoita, jotka kehittävät tulevaisuuden pakkauksia kauneusalan markkinoille.

Metsä Boardin osastolla (L60) kävijöillä on mahdollisuus haastaa asiantuntijoita ja löytää mahdollisuuksia pakkaustensa hiilijalanjäljen pienentämiseen sekä kuulla lisää Äänekosken osaamiskeskuksen ainutlaatuisista innovaatiota vauhdittavista työpajakonsepteista.

Messuosastolla esitellään uusia pakkauskonsepteja, jotka on valmistettu kevyistä ensikuitukartongeista, mukaan lukien uusi resursseja säästävä ja kierrätettävä mikroaaltopahviratkaisu vaihtoehdoksi perinteisille kovapahvipakkauksille. Pakkauksessa on mikroaaltopahvista valmistettu pohja ja kansi, ja sen pintamateriaali voi olla joko päällystämätöntä valkoista kraftlaineria tai päällystettyä valkoista kraftlaineria.

Esillä on myös innovatiivinen Muoto™-kuitupakkaus, joka voidaan puristaa uudenlaisella 3D-teknologialla pyöristettyihin ja monimutkaisiin muotoihin. Metsä Springin ja Fiskars Groupin yhdessä suunnitteleman pakkauksen prototyyppi, jossa yhdistyy 3D-sisäpakkaus ja kartonkikotelo, löysi muotonsa Metsä Boardin osaamiskeskuksessa Äänekoskella.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy