ÄKS

Metsä Board on Suomen paras organisaatio – voitti jälleen Suomen kiertotalous- ja laatupalkinnon

11.11.2022 10:52
Markku Leskelä, Marjatta Punkka ja Harri Pihlajaniemi ottivat palkinnon vastaan.

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board on jälleen voittanut sekä Suomen kiertotalous- että laatupalkinnon Suomen Laatuyhdistyksen arvioinnissa.

 

Metsä Board voitti samat palkinnot myös vuosi sitten. Sekä laatu- että kiertotalouspalkinto perustuvat kansainvälisellä EFQM-mallilla (European Foundation for Quality Management) tehtyyn arviointiin. Suomen Laatuyhdistyksen toimitusjohtaja Juha Ylä-Autio toteaa yhdistyksen tiedotteessa, että laatupalkinto on tunnustus Suomen parhaalle organisaatiolle, joka on onnistunut toteuttamaan strategiaansa todennettavasti erinomaisella tavalla.

Arviointiraati toteaa perusteluissaan, että Metsä Boardin prosessit suunnan määrittelyssä, strategian toteuttamisessa sekä suorituskyvyn seurannassa ja raportoinnissa ovat tarkoituksenmukaisia ja toimivat tehokkaasti. Organisaatio tekee johdonmukaisesti työtä vahvistaakseen edelleen yrityskulttuurissaan kestävän kehityksen ja kiertotalouden teemoja. Metsä Board on myös onnistunut kehittämään toimivia yhteistoiminnan muotoja ekosysteeminsä sisällä. Tämä näkyy myös yrityksen suorituskyvyssä, liiketoiminnan tuloksessa sekä kilpailukyvyssä.

– Roolimme fossiilittoman kiertotalouden edelläkävijänä vaatii jatkuvaa ajattelutapojen haastamista ja uusien toimintamallien omaksumista. Viimevuotinen arviointi tuotti paljon hyödyllistä palautetta ja auttoi meitä tunnistamaan parannuskohteita, joita olemme vuoden aikana kehittäneet. Tämänvuotinen palkinto osoittaa, että olemme päässeet jälleen uuden askeleen eteenpäin, mistä kiitos kuuluu koko henkilökunnallamme,  toteaa Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.

– On ollut hienoa nähdä, kuinka positiivisesti Metsä Boardin henkilöstö omaksui viimevuotiset jatkokehitysehdotukset ja ryhtyi toteuttamaan niitä. Tämä näkyy selkeästi saamassamme hienossa arviointituloksessa,  sanoo Metsä Boardin tuoteturvasta ja vastuullisuudesta vastaava johtaja Anne Uusitalo.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy