ÄKS

Metsä Group palkkaa 16–17-vuotiaita kesätöihin

11.03.2024 10:18
Arkistokuva.

Metsä Group palkkaa tulevana kesänä alaikäisiä nuoria kahden viikon mittaiselle Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun tuotantolaitoksilleen kesä- ja heinäkuussa. Kesäharjoitteluun voivat hakea peruskoululaiset, lukiolaiset sekä valmentaviin koulutuksiin osallistuvat nuoret.

 

– Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu on erinomainen tilaisuus saada ensimmäinen kesätyökokemus ja oppia työelämätaitoja. Samalla pyrimme herättämään nuorten kiinnostusta metsäalan ammatteja kohtaan, Metsä Groupin rekrytoinnin ja perehdytyksen päällikkö Päivi Palosaari-Aubry sanoo.

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun työtehtävät sisältävät muun muassa tehtaiden ulkoalueiden siivous- ja kunnossapitotöitä sekä viheralueiden hoitoa. Työtä tehdään arkipäivisin ja työpäivien pituus on kuusi tuntia. Kahden viikon harjoittelujaksolta maksettava palkka on 395 euroa.

– Työpäivät tarjoavat nuorille rutkasti kokemusta ja uutta opittavaa. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen nuoret pääsevät työskentelemään itsenäisesti. Apua on kuitenkin aina saatavilla, Palosaari-Aubry muistuttaa.

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun haku on auki Metsä Groupin verkkosivuilla 11.3.–29.3. Harjoittelupaikkoja on tarjolla seuraavilla tehdaspaikkakunnilla: Joutseno, Kemi, Kyröskoski, Lappeenranta, Lohja, Mänttä, Punkaharju, Rauma, Renko, Simpele, Suolahti, Vilppula ja Äänekoski.

Alaikäisten kesätyöpaikat julkaistaan osoitteessa  www.metsagroup.com/tyopaikat. Linkki Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun hakuun löytyy verkkosivuilta 11.3.29.3. hakusanalla ”työelämä”.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy