ÄKS

Metsä Groupin kesätyöpaikkojen haku on alkanut. Yhtiö palkkaa 850 kesätyöntekijää eri puolille Suomea. 

07.12.2023 09:41

Metsä Group tarjoaa ensi kesänä työpaikan lähes 850:lle uraansa aloittelevalle osaajalle. Kesätyöpaikat sijoittuvat yhtiön sahoille, sellu-, kartonki-, pehmopaperi-, kerto- ja vaneritehtaille, pääkonttorille sekä puunhankintaan ja metsäpalveluihin.

 

Metsä Groupin kesätyöpaikkoja on tarjolla myös Äänekosken biotuote-, kartonki- ja viilutehtaalla ja Suolahden vaneritehtaalla.

– Kesä Metsä Groupissa on mainio ponnahduslauta työuralle. Se tarjoaa hyvän näkymän metsäalaan ja mahdollisuuden tehdä töitä kestävän tulevaisuuden puolesta – vastuullisissa tehtävissä ja mukavassa porukassa, Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Pertti Hietaniemi sanoo.

Metsä Groupin kesätöihin voi hakea monenlaisella koulutustaustalla ja työkokemuksella. Suuri osa töistä painottuu tehtaiden tuotantoon ja kunnossapitoon sekä puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtäviin koko maan kattavilla hankintapiireillä. Lisäksi kesätöitä on tarjolla Espoon pääkonttorilla esimerkiksi talouden, myynnin, viestinnän ja IT:n tehtävissä.

Metsä Group on yksi Oikotien luotsaaman Vastuullinen työpaikka -kampanjan pääkumppaneista. Yhtiö on sitoutunut vastuullisen työpaikan periaatteisiin, joihin kuuluvat esimerkiksi kunnollinen perehdytys töihin, työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ja esihenkilöiden tuki. Oikotien tuoreimman kesäduunitutkimuksen mukaan peräti 92 prosenttia viime kesän vastaajista suosittelisi Metsä Groupia ystävälleen. 

– Meillä satsataan kesätyöntekijöiden työhönopastukseen ja oppimiseen, tarjotaan monipuolisia työtehtäviä ja maksetaan kesätöistä reilua, tehtävänmukaista palkkaa. Meillä on myös erittäin hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä oman alansa huippuosaajaksi – ja tehdä töitä pohjoisen puun parissa myös tulevaisuudessa., Hietaniemi summaa.

– Vuoden 2023 kesätyöntekijät kehuivat erityisesti mukavia työkavereita ja hyvää ilmapiiriä. Lisäksi kesätöiden tarjoamista kehittymismahdollisuuksista, merkityksellisestä työstä, reilusta palkasta ja hyvästä perehdytyksestä tuli kiitosta – kesätyöntekijät kokivat, että meillä voi aina kysyä neuvoa,  Hietaniemi kertoo.

Suomen kielen osaaminen ei ole välttämätöntä kaikissa kesätyötehtävissä. Tarjoamalla töitä myös ei-suomea-puhuville Metsä Group pyrkii tavoittamaan entistä paremmin kansainväliset opiskelijat ja tarjoamaan kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksia myös heille.

Metsä Groupin kesätyöhaku on auki 7.12.2023–29.2.2024. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoin osoitteessa  www.metsagroup.com/kesatyot/

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy