ÄKS

Mikonpuiston päiväkodin viskareilla on jätteidenlajittelu hanskassa

03.04.2023 14:08
Kierrätys- ja palveluneuvoja Kristiina Halttunen ohjeisti havainnollisesti ja keskustellen lapsia jätteiden lajittelussa yhdessä

Miljoona roskapussia -kampanjaan heräillään pikkuhiljaa. Äänekosken kaupungin jäteyhtiö Sammakkokangas järjesti viime viikolla Mikonpuiston päiväkodin viskareille jäteneuvontaa.

 

Kierrätys- ja palveluneuvoja Kristiina Halttunen ohjeisti havainnollisesti ja keskustellen lapsia jätteiden lajittelussa yhdessä Sammakkokankaan maskotti Herra Loikan kanssa. Kristiinan matkassa oli myös kiinnostava jäteauto, jätteenlajittelutehtäviä ja sammakkoaiheisia värityskuvia.

Tämän kevään aikana jäteneuvontaa pidetään yhdessä Äänekosken alueen koulussa ja päiväkodissa. Jäteneuvonta on maksutonta ja se katetaan asiakkaiden perusmaksusta.

Äänekosken kaupunki ja Sammakkokangas ovat mukana 13.4.2023 alkavassa Ylen Miljoona roskapussia -tempauksessa. Kampanja kannustaa kevään aikana kaikkia suomalaisia keräämään roskia luonnosta ja tavoitteena on kerätä yhteensä miljoona roskapussillista.

Myös Mikonpuiston päiväkodista lähdetään lasten kanssa roskienkeruukävelyille, kunhan lumet sulavat.

Miljoona roskapussia -tempauksen merkeissä Äänekosken kaupunki järjestää la 13.5.2023 klo 10-13 koko perheen Roskapussi-ilmiö -tapahtuman kaupungintalolla. Luvassa on roskienkeruun lomassa muun muassa tietoiskuja, lelunvaihtotori, arvonta ja kahvitarjoilua.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy