MiniSpan kassasta vietiin rahat tiistaina – suunniteltu keikka?


MiniSpa ryöstettiin tiistai-iltapäivänä sulkemisen aikoihin.

Hämeentiellä sijaitsevan yrityksen myymälästä varastettiin rahat kassasta tiistaina. Vain kolme minuuttia kestänyt keikka tallentui valvontakameralle.

 

MiniSpa-kylpylän Herkku ja lahjapuodin kassasta varastettiin rahat tiistaina 4. maaliskuuta. Varkaus sattui aivan sulkemisajan jälkeen noin viiden aikaan iltapäivällä.

– Satu oli juuri käymässä hoitohuoneen puolella, kun kaksi miestä käveli puotiin sisään ja poistui vain kolmea minuuttia myöhemmin. Samalla kassasta oli hävinnyt kaikki siellä olleet rahat, yrittäjä Jukka Laitila kertoo.

Myymälässä on kameravalvonta, johon miehet ja heidän käyttämänsä auto tallentui. Video on luovutettu poliisille.

– Esitutkinta on vielä kesken, joten yhtään kiinniottoja ei olla tehty, rikoskomisario Sami Salo Sisä-Suomen poliisista kommentoi.

 

Myymälää pidetty silmällä?

 

Yrittäjä kehottaa lähialueen pieniä liikkeitä olemaan varovaisia vastaavanlaisten tapausten varalta.

– Olen melko varma, että meitä on tarkkailtu ja käyty tutkimassa ennen varkautta. Miehet tulivat sisään nopeasti ja tyhjensivät kassan vauhdilla, Laitila kuvailee.

Yrittäjäpariskunta oli jo jonkin aikaa aiemmin havainnut myymälän ympäristössä tavallisesta poikkeavaa käyttäytymistä, minkä he nyt epäilevät liittyvän tapaukseen.

Vastaa

  1. tintti

    ”Yrittäjäpariskunta oli jo jonkin aikaa aiemmin havainnut myymälän ympäristössä tavallisesta poikkeavaa käyttäytymistä, minkä he nyt epäilevät liittyvän tapaukseen.”
    Millaista?

    Vastaa