Keitelejazzien tarjoilusta vastaa Äänekosken Yrittäjät. Anniskelulain muutos muutti myös kuvioita jatsiteltalla.
Alkoholilain muutoksen myötä muuttuivat myös festareiden anniskelukuviot: bändejä voi diggailla teltassa vaikka tuopin kanssa tai ilman. Koska alue on anniskelualuetta tämä tarkoittaa myös sitä, että Keitelejazzeille ei ole tulemista alle 18-vuotailla, ei edes huoltajan seurassa. Jatsiteltan anniskelu on laajentunut myös väkevien juomien puolelle.
– Tuossa on drinkkibaari, osoittaa vastuuhenkilönä toimiva, yrittäjien Tiina Titov.
Toki teltalta saa muutakin kuin nestemäistä anniskelua. Ruokapuolesta vastaa, myös tuttuun tapaan, Ravintola Kulkurin Kuun Vainikaisen Timo.
– Kahvileivät, pullat ja piirakat taas tulevat Suolahden Päivänpaisteesta, yrittäjien puheenjohtaja Maria Kokko sanoo ja iloitsee, että paikalliset yritykset saavat myös suuresta festarista oman siivunsa.
Ravintolan pyörittäminen ei ole ihan kevyt rasti. Jokaiselle illalle on pitänyt hommata suuri määrä talkoolaisia, sillä anniskelupisteitä on useita.
– Olemme saaneet rekrytoitua viitisenkymmentä talkoolaista, heistä suurin osa yrittäjiä, Kokko laskee.