ÄKS

Musakorneri: Aino ja Minä – Wasted years (cover)

19.03.2021 20:28 (muokattu 22.03.2021 11:29)
Aino ja Minä

Aino ja Minä on tuore akustinen duo vankalla osaamisella. 

 

Tämän viikon Musakornerissa kuullaan uunituoreen duon upea cover Iron Maidenin kappaleesta. Kokoonpanoon kuuluu suolahtelaislähtöinen kitaristi Samuli Liekkinen, sekä solisti Aino Pekkarinen.

– Haalimme ohjelmistoomme biisit useista erilaisista genreistä, joista muovaamme oman kuuloisia sovituksia. On hyvinkin mahdollista, että tulevaisuudessa päästään kuulemaan myös omaa tuotantoamme, Liekkinen toteaa. 

Sovitukseen idea syntyi automatkalla.

– Kuulin kyseisen biisin radiosta pitkästä aikaa, ja se vaan jostain syystä jäi useaksi päiväksi päähän soimaan, Liekkinen kertoo. 

Yhtäkkisen Ahaa-elämyksen myötä tuli idea, että tästähän voisi saada hyvän akustisen version. Tehtiin jotain ihan erilaista, kuin mitä alkuperäinen versio on. Siitäpä se sitten syntyikin. Tosi pieni ja yksinkertainen biisi laulettuna kauniilla naisen äänellä. 

– Sellainen me siitä sitten tehtiin ja olemme kyllä tyytyväisiä tuohon versioon, kertoo Liekkinen. 

Duolla olisi jo palava halu päästä keikoille. Upean sovituksen musiikkivideossa nähdään tuttuja maisemia. Lisäpropsit tippuvat Suolahden ostokeskuksen vilahduksesta videolla. 

– Uusia coverbiisejä treenataan aktiivisesti ja niitä jo onkin keikkasetillisen verran, eli olemme keikkavalmiudessa ja niitä kovasti odotamme. Studiossa olemme kerran käyneet ja siellä kolme biisiä taltioimme ja niitä pikkuhiljaa julkaisemme, kertoo Liekkinen. 

Uutta musiikkia on siis luvassa ja Facebook sivulla varoiteltiin tänään tapahtuvan jotain duon Youtube-kanavalla. Voisiko kyse olla uudesta musiikista?

 

Ota duo seurantaan Facebookissa ja Instagramissa nimellä Aino ja Minä, sekä sähköpostista ainojamina@gmail.com!

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy