ÄKS

Musakorneri: Lauri Haav – Riippuvainen

19.06.2020 18:00
Suomen listoilla roikkuva Lauri Haav kuvasi uusimman musavideonsa Ruotinkylällä ja videokin on äänekoskelaista käsilaa.

Jyväskyläläinen Lauri Haav on PME Recordsin nosteessa oleva artisti ja lupaus. Toukokuussa julkaistu LP myytiin ennakkoon loppuun, ja uusinta musavideota on katsottu huikea määrä. Visuaalisiin videoihin leimattu Lauri Haav tekee elokuvamaisia videoita tiiviisissä yhteistyössä markkamäkeläisen Max Steffanssonin kanssa ja Riippuvainen on jo kolmas yhdessä tehty video. Ja tähän väliin pientä triviaa Musakornerin kuulijoille: Max vastasi Lauri Haavin albumin Silmät Kii -kansikuvasta sekä visuaaleista. Edelliset yhteistyössä tehdyt videot on tehty biiseihin Alas ja Missä oot nyt?

Videon käsikirjoitus on syntynyt Maxin ja Laurin yhteistyön hedelmänä. Kuvaus on Maxin ja videon editointi on tehty yhteistuumin. Riippuvainen biisin kulissiksi piti löytää ensin piti löytää mökki, joka on helposti saavutettavissa. Toiseksi piti seurata sääkarttoja, jotta keli on kuvauspäivänä kohdallaan.

– Pääsimme ystäväni perheen mökille Ruotinkylälle kuvaamaan, Max kertoo.

Biisi jää soimaan. Video on hieno ja Äänekosken kesä ja maisemat näyttävät upeilta. Lauri Haav on rohkea nuori mies, joka pistää biiseihin tarinoita omasta elämästään ja kokemuksistaan. Hienot lyriikat pistää kuulijan kuulolle.

– Uskomme, että nousukiidossa olevan Lauri Haavin ura lähtee pian yhä jyrkempään kiitoon, musakorneritoimituksen aurinkoterassilla tuumataan ja katsotaan video uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy