ÄKS

Musakorneri: Pakotie – Pakotie

26.06.2020 18:31 (muokattu 26.06.2020 22:01)
Kuva Mikko Linsiö.

Musakorneritoimituksessa valuu hiki. Nyt pitäisi löytää pakotie pakkasilmaa puhaltavan tuulettimen alle ja mielellään viilentävän drinksun pariin.

 

Pakotie on Musakornerin kuuntelijoille jo tuttu juttu, sillä eihän siitä ole kuin alun kolmatta kuukautta, kun viimeksi saatiin kuulla Suolahden poikain, Teijo Hintikan ja Timo Korhosen tuoreelle haiskahtavaa bändiä,Pakotietä.

Nyt kuullaan taas, tai nähdään, sillä kaikessa hiljaisuudessa on isolla kirkolla väsätty ihka aito musavideo biisin kylkeen katsottavaksi.

Bändi Pakotie esittää ylpeänä kappaleen Pakotie – kaboom sekä riks raks ja poks vielä kaupan päälle!

– Tähän mennessä tapahtunut: Vietimme kotona kolmatta viikkoa sinkkuelämää koronaa pelaten, kun joku alkoi ideoida. ”Voitaisiin videoida sinkku elämään.” Veistettiin kassu halosta, soitettiin hyvälle ystävällemme Rec Buttonille ja käynnistettiin plan Beta ja tästä tulikin erinomainen opetusvideo kaikille meille, jotka etsimme ulospääsyä maaoravanpyörästä. Tikusta asiaa, sanoi Walt-setä kun takun harjasi. VHS eli vähänkö helevetin siistiä, bändin Facebook -seinällä hehkutellaan.

Tee niin kuin Lankinen, Stindy, Dalle ja Teyo. Käynnistä video, ota itseäsi nilkasta kiinni ja twist & shout.

– Teijo ja Timo on tuttuja Mopoista, mutta kummasti hiipii biisistä mieleen Eppu Normaalin zipale John Fogerty, hmmm, Muskorneritoimituksessa kuulostellaan. Ihanaa, että on tuttua ja turvallista!

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy