ÄKS

Musakorneri: Psychework – Fury And The Beast

22.05.2020 18:00
Muistellaan männä kesän keikkoja, kun alkaa näyttää siltä, että keikat alkaa tältä kesältä olla taputeltu. Nyt ylös sieltä kotisohvilta ja pistetään ripaskaksi!

Psycheworkille kuuluu sattuneesta syystä vähän hiljaisempaa. Kysytään kuulumiset rumpalivelho Konsta Vehkalalta. Haloo, onko Konsta linjoilla?

– Täällä ollaan, ja hyvin kuuluu! Me ollaan tässä kevään aikana työstetty muutama uusi biisi kasaan ja ne alkaa olemaan jo aika pitkälti äänitettyinä. Julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän ne tässä tämän vuoden aikana vielä tule ulos, Musakornerille vinkataan.

Psycheworkilla, kuten kaikilla muillakin bändeillä, alkaa olla kova hinku keikoille. Vaan minkäs teet, prkleen korona!

– Mutta ei auta kun vaan odotella, milloin taas keikkaelämä alkaa palautua normaaliksi, Konsta huokaa.

Fury And The Beast -livetaltiointi on viime kesältä, Puolangan Lankafesteiltä. Video on festarin vakiokuvaaja Esa Kankaalan käsialaa, ja hänen kanavaltaan löytyy kyseinen keikka lähes kokonaan, vink, vink!

– Nyt näin lähes vuosi keikan jälkeen on videoita alkanut tippua vielä lisää. Mitä keikasta muistan, niin muistelen sen menneen ihan mainiosti ja festivaali itsessään oli mukavan kotikutoinen ja lämminhenkinen. Biisi itsessään on alunperin kahden vuoden takaiselta Karelian Hills -levyltä ja se on tyyliltään ehkä hieman eroavainen meidän muuhun tuotantoon nähden, lähinnä ehkä haitarinsa ja rivakan meininkinsä puolesta.

Musakornerissa ollaan taas rinta kaarella, sillä onhan Psychework lähes äänekoskelainen bändi, Konstan lisäksi koskelaista (suolahtelaista) soundyä tuovat solisti Anthony Parviainen sekä kitaristi J-V Hintikka.

– Huh. Johan oli viisminuuttinen. Hiki tuli ja tukka heilahti. Vahvaa ja voimakasta. Kova! Kertakaikkiaan kova, tuumataan Musakorneritoimituksen etäkonttorilta.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy