ÄKS

Musakorneri: Sirpa Martins – Tuutulaulu Lauralle

15.11.2019 18:00
Tänään Musakornerissa kuullaan tarina tosielämästä. 
 
 
 Kansanedustaja Anna Kontulan toukokuinen Fb-tilapäivitys pysäytti Sirpa Martinsin.
– Annan koskettava kirjoitus suorastaan huusi säveltä. Elokuussa pinskujen musaleirillä sitten Liimataisen Heinin kanssa sävelsimme ja sovittelimme laulua. Samalla sain liikkeelle ainakin kymmenen vuotta suunnittelemani Toisenlaiset tuutulaulut– levyn. Tuutulaulu Lauralle on nyt siis ensimmäinen, Sirpa kertoo.
 
Toiminimi Ville Veikko Liekkinen on mestarillinen studio- ja musiikkimies, hän on viilaillut kappaleeseen oivat saundit.  Vai mitä sanoo tähän Heini Liimatainen?
–  Lopputuloksesta tuli parempi kuin uskalsin odottaa. Tuntuu, että itsekin hieman tuntisin Annan mummia, Lauraa. Hänen tarinansa elää meissä kaikissa. Puoluekokouksessa Kuopiossa tänä viikonloppuna pääsemme vihdoin laulamaan laulun yhdessä ja Kisällitärhengessä tietysti stemmoissa.
 
Entä mitä tuumaa sanoituksen “vahingossa” tehnyt kansanedustaja. Laura Juslèn on hänen mummonsa, jonka elämästä laulu kertoo.
– Ihana laulu, sanoo Anna.
 
Musakornerissa jäädään mietteliääksi. Pohdimme, että tällaisia lauroja tarvitaan. Jokaiselle ei vain sellaista eteen tupsahda.
– Elämänmeno on sen sorttista, että apua tarvitaan. Mummoista ja papoista on suuri apu monelle. Myös naapuriapu on arvossaan. Voi kunpa kenekään ei tarvitsisi jäädä yksin pärjäämään. Ja voi kunpa nämä avuliaat ihmiset eivät veisi omia voimavarojaan muita auttaessaan. Sävel on hieno, se taitaa soida korvissa nukkumattia odotellessa, Musakornerin kellarissa pohditaan.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy