ÄKS

Musakorneri: The Holy Ones – Shine

12.10.2018 18:00
Musakorneri on tänään hyvin hohdokas. 

Tänään tarjoilemme korkealentoista musiikkia, joka iskee syvälle ja pyörittelee mieltä, kroppaa ja sielua. Musakorneri oli tikkana tekemässä juttua, kun uusi helsinkiläinen The Holy Ones -yhtye julkaisi Shine singlen vuoden lopussa julkaistavalta debyyttialbumiltaan.

Bändin toukokuussa julkaisema ensimmäinen single …and Still They Ride on ehtinyt jo pyöriä radiosoitossa YleX:llä Teppo Vapauden juontamassa Uuden musiikin rockshowssa. Ja nyt bändi on valmis nousemaan suurempaan tietoisuuteen ammattimaisen, arvostetun ja vaatimattoman Musakornerin kautta.

Progressiivista psykedelia-garage-rockia soittavassa The Holy Ones -yhtyeessä, kuten kaikissa itseään kunnioittavissa laulu- ja soitinyhtyeissä on annos Suolahtea. Kitaran varressa vakuuttaa suolahtelainen Japa, joka tunnetaan myös yhtyeestä Private Line.

Japan kanssa tajuntaalaajentavia musiikkitrippejä tarjoilevat Helsingin musiikkipiireissä jo pitkään vaikuttaneet muusikot Aku, Täxi ja Juuso. Kokonaisuus on het hekumallinen!

– Tuleva albumi ja uusi single on nauhoitettu livenä ”vanhan liiton” meiningillä yhtyeen treenistudiolla Helsingissä, ja ne julkaistaan digitaalisena julkaisuna ympäri maailman. Albumista tulee myös numeroitu erikoispainos tuplavinyylin muodossa yhtyeen oman Trad.Records levymerkin kautta, Japa kertoo Musakornerille.

Shine on siis bändin toinen sinkku, ja sen kaveriksi on luotu bändin ensimmäinen musavideo. Onko kaikki kärryillä? Hyvä. Nyt voitte sitten unohtaa ne kärryt kokonaan, sillä tämä biisi ja video vievät kuulijan sellaiselle matkalle, jossa ei kärryillä tee yhtään mitään. On parempi vain leijailla, sukellella ja koittaa olla kolhimatta reunoja. Biisi-video-kombo tasapainottelee taidokkaasti oudon ja nerokkaan välillä ja saa kuulijan keskittymään herkeämättä.

– En tiiä, onko tämä biisi nyt lintu vai kala, mutta maukas se on! toimitus toteaa.

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy