ÄKS

Musakorneri: Unholan sadut – Radio

18.10.2019 18:00
Mikael Seppälän herkkä kynä pistää ajatukset liikekannalle.
Musakornerissa laitetaan tänään Radio päälle. 

 

Unholan sadut sai alkunsa keväällä vuonna 2017. Suolahtelaisen Mikael Seppälän aisaparina musahommissa on toinen suolahtelainen, Patrik Oksanen.

– Otin yhteyttä Pateen, sillä olimme aiemmin keskustelleet mahdollisuuksista tehdä yhdessä musiikkia. Halu musiikin tekemiseen oli suuri, Mikael kertaa Unholan satujen ensihönkäyksiä

Ennen pitkään studiolla työskentely synnytti biisejä, joita oli olemassa useampi. Niistä olikin sitten jo varaa koota yksi selkeämpi kokonaisuus.

– Huomasimme kaiken olevan valmista. Levylle päätyneiden tekstien aiheet käsittelevät ihmiselon moninaisuutta. Kappaleissa tuon esiin maailman ja elämän ajottaista kurjuutta, sekä median ja sen lisäämää sosiaalista kuormitusta ihmisissä. Kaiken tämän keskellä on olemassa kuitenkin pieni toivon hiven. En voi olla muuta kuin tyytyväinen ja kiitollinen tästä kaikesta yhteistyöstä ja levyn teon parissa saadusta tuesta, Mikael Sanoo

Musakorneriin valikoitui kappale Radio. Mikael kertoo sen edustavan sopivasti koko levyä. Lyriikka on suoraan Mikael Seppälän kynästä ja päästä, sävellys ja sovitus: Mikael Seppälä & Patrik Oksanen.

–  Asa, Veikko Lavi ja Paleface, tämähän jotain näiden upeiden artistien väliltä. Hieno biisi, jossa sielua myöten heittäytyvä tulkinta ja tunnelma! Pistetäänpä soimaan uudestaan, Musakornerin kellarissa kelataan.

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy