ÄKS

Musakorneri: Ville-Veikko Liekkinen – Kuvaaja

30.07.2021 18:00 (muokattu 30.07.2021 21:42)

Ville-Veikko Liekkisen uunituore kappale Kuvaaja kuullaan lauantaina 31. heinäkuuta Taidepuiston lavalla Ääniä Festivaalissa. 

 

Ville-Veikko Liekkisen uusin kappale Kuvaaja tutkii hetken elämän pienten ja hienojen hetkien ikuistamista. 

– Uusin biisi Kuvaaja on omasta mielestäni hiukan erilainen biisi mulle. Muutamat aiemmat julkaisut ovat olleet joko varsin synkkiä tai sitten hyvin tarinallisia biisejä. Kuvaaja on näiden vastakohta varsinkin sanoitusten suhteen, Liekkinen kertoo. 

Hetkessä eläminen ja kauniiden asioiden tutkiminen tekee varmasti hyvää jokaiselle ihmiselle tässä hetkessä, kun tapahtumat, asiat ja ihmiset muuttuvat silmänräpäyksessä. 

– Halusin tehdä laulun, jossa olisi vain kauniita asioita. Sellaisia pieniä arkisia asioita, joihin ei aina tule huomiota kiinnitettyä, mutta jotka ovat kuitenkin niitä mitkä meitä kannattelee ja pitää pinnalla silloin, kun kulku on hiukan raskaampaa. Tää laulu on vähän kuin oodi noille asioille, Liekkinen avaa kappalettaan. 

 Ville-Veikko Liekkinen avaa kuvaus-ajatusta biisin sanoissa:  “Mikä voisi olla se syy lähteä liikkeelle silloin, kun voimia tai toimintakykyä ei ole. Ehkä se joskus onnistuu kuvaamisen kautta, ehkä joskus ei.”  

Ville-Veikko Liekkistä kuullaan lauantaina 31. heinäkuuta Taidepuiston lavalla klo 18.00. 

– Huomenna Taidepuiston keikalla ajattelin rohkaistua Kuvaajan soittamaan. Muutenkin soitan siellä joitakin uusia biisejä. En oo keikkaillut vallitsevan tilanteen vuoksi pitkään aikaan, ja ajatus lavalle nousemisesta meinaa kutkuttaa ja jännittää aika lailla, Liekkinen sanoo.

Kuuntele kappale alta: https://youtu.be/Arwt5rgDS9Y  

 

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy