ÄKS

Musakorneri: Ville-Veikko Liekkinen – Odottaja

04.06.2021 18:00

Musakornerissa kuullaan tällä viikolla Ville-Veikko Liekkisen Odottaja- biisi. Ketä biisissä odotetaan ja kuka on odottaja? 

 

Odottaja on Ville-Veikon tyyliin sopivaa tarinankerrontaa, jota akustinen kitara säestää, mutta pääpaino jätetään kuitenkin tekstille. Biisissä kerrotaan tarina odottajasta, joka odottaa jonkun palaavan. 

– Äänitin tän toukokuussa 2021, biisin aihio oli valmiina jo tuossa vuodenvaihteessa, mutta se haki suuntaansa tähän asti. Kappale on nyt sanat edellä kulkeva laulu, jonka toivon että se maltettaisiin kuunnella alusta loppuun. Kappale nimittäin kulkee niin vahvasti tarina edellä, että tuo ajatus siitä kuka odottaa ja ketä selvinnee vasta viimeisessä säkeistössä, Ville-Veikko Liekkinen sanoo.

Biisi on pienimuotoinen, surumielinen tarina, jossa on lopussa pieni twisti tarinan osalta.

– Oon tähän kappaleeseen ja etenkin sanoihin hyvin tyytyväinen. Itse näin silmissä tätä tarinaa kirjoittaessa sotavuodet ja rintamalle lähdön. Lupauksen siitä, että jaksetaan odottaa toisen paluuta, Liekkinen kertoo.

Tarina saa hiukan kummitustarinan sävyjä vuosien vaihtuessa vuosikymmeniksi lupausta pidettäessä. 

– Oon viimeisen parin vuoden aikana kirjoittanut useampia kummitustarinaan pohjaavia kappaleita, suurimman osan itse keksimiä, osan taas johonkin vanhaan tarinaan viittaavia. Seuraavat julki tulevat kappaleet edustaa sitten tarinoiden osalta jotain aivan muuta, mutta luulen, että niistä tekijänsä tunnistaa kuitenkin, Liekkinen sanoo. 

 

Musakorneri jää odottajan lailla odottamaan innolla tulevaa tuotantoa.  Kuuntele biisi alta!

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy