ÄKS

Musakorneri: XL Sami & Teppo Tuhma feat. Katja Kätkä – Burana

23.08.2019 18:00
XL Sami ja Teppo Tuhma tekivät yhteiskappaleen.
Näihin vaivoihin ei ehkä riitä Burana, mutta Musakornerivideo vie fiilikset varmasti kauniisiin kesäpäiviin.

 

Viikon Musakornerissa ollaan keski-ikäisen miehen elämänhaasteiden äärellä. Teppo Seppäsen sovittamaan Burana-kappaleeseen sanat on tehnyt Kimmo Ojala, ja C-osan kauniista laulusta vastaa Katja Kätkä. Kappaleen tekijäjoukossa ainoa ulkopaikkakuntalainen on hämeenlinnalainen Sami “XL” Huhtala.

– Me tehtiin tämä kappale Kimmon kanssa alunperin ihan muuta tarkotusta varten. Nimittäin kun Juice-leffaa alettiin tehdä, siinä oli samassa biisikilpailu, johon nämä sanat alunperin tehtiin. Toki sovitus oli silloin ihan erilainen. Kun Sami otti yhteyttä, että tehtäiskö yhteinen biisi, kaivelin arkistoja ja tajusin että tästä saa kivan Klamydia-punk-henkisen kun vähän lisää tempoa ja vähentää sointuja, Teppo Seppänen kertoo.

Kappaleen videolla ollaan keveissä kesämeiningeissä, mutta sanoituksesta löytyy myös syviä sävyjä. XL Samin kanssa tunnelmoiva Teppo Tuhma kommentoi Seppäsen välityksellä, että videota tehdessä oli “helevetin kylmä”.

– Videon teki Suomen kovin Metallica-fani Toni Helaakoski, ja se kuvattiin Hämeenlinnassa. Ei meillä mitään käsikirjoitusta ollut, haluttiin siihen hömppää ja kesäfiilistä. Teknisten ongelmien takia biisi ei ole vielä Spotifyssä, mutta tulee sinne myös aikanaan, Teppo Tuhma lupaa.

Mutta miten tämmöinen kesäbiisi tulee musakorneroitavaksi tässä vaiheessa, kun ulkona vihmoo vettä ja tuulee kuin venäläisessä elokuvassa? Teppo Tuhmalla on vastaus siihenkin.

– Kesä loppuu vasta syyskuussa eli kalenterin mukaan mennään. Myös vaatetus valitaan kalenterin mukaan, että vielä on shortsit jalassa, kuuluu tuomio.

– Oltaisiinpa mekin yhtä rohkeita, maukuvat Musakornerin toimituksen vilukissat villapaidoissaan ja painavat vielä kerran “repeat”-nappulaa. Tämä jää korvamadoksi!

Sävellys ja sovitus: Teppo Seppänen
Sanoitus: Kimmo Ojala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy