Musakornerissa Jukka Vehkala – Parempi kuin Batman


Vehkalan Jukka on kuin ilmetty Batman. Eiku siis parempi kuin se.

Pannaan näin perjantain kunniaksi päälle melekosen levotonta menoa. 

 

Se voipi olla niin, ettei tässä koronakriisissä ole Batmanillakaan juurikaan keikkoja. Niin kuin ei ole muusikoillakaan. Keski-Suomen Gotham Cityn Tapionkadulla ei taideta viettää tylsää hetkeä, sillä luovuus näyttää puhjenneen kukkaan kuin pajun varteen kissa. Näin päätellään  Parempi kuin Batman -biisin uudelleen sovitusta sekä tuliterää musavideota. Asialla on Vehkalan Jukka. Ja kun kotiinpäin Musakornerissa on tavattu aina vetää, on Jukka parempi kuin itse biisin tehnyt Peitsamon Kari.

Musakorneritoimituksessa innostetaan nyt paikallisia ja äänekoskelaislähtöisiä muusikoita musiikkivideon tekoon. Tarvikkeeksi tarvitaan kuvaava kännykkä sekä ohjema, jolla editoida – ellei satu menemään filmi suoraan purkkiin. Ja sitten vain eetteriin ja tieto toimitukseen.

– Neljän seinän sisällä oleminen alkaa tuottaa tulosta. Itse soitin ja lauloin ja sekoilin. Iloista karanteenikevättä kaikille, Jukka huikkasee ja jatkaa matkaa kotisohvalta keittiöön viitan liepeet liehuen.

Musakorneritoimituksen etäkotipisteellä pistetään villasukka savuamaan, kun tanssijalka pakottaa liikkeelle.

– On huikean ihanaa, kun päästiin porukalla kattomaan, mitä Vehkaloilla karanteenissa puuhataan, kiitos! Ja pitkistä kalsareita iso plussa päälle!

 

 

Vastaa