ÄKS

Musakornerissa O. Havu & Friends: Häämatka

16.10.2020 18:00
Miksi lähteä ulkomaille häämatkan viettoon, kun voi tulla Äänekoskelle?

Huomio kaikki  kaasot ja parhaat miehet! Tässä tulee kullan arvoinen vinkki hääparin ikimuistoiselle häämatkalle. Ai että minne? No tietysti Äänekoskelle!

 

Juuri avioituneella miehellä itä-Helsingistä on suuri unelma. Hän haluaa viedä vaimonsa häämatkalle, kauas arjen harmauden keskeltä:
Äänekoskelle, keskisen Suomen vehmaaseen ja vireään kaupunkiin.

Haloo! Kaupungin markkinointiosasto: tässä valmista matskua käytettäväksi!

Kysyä sopii, mitä hienoa niissä päähesoissa ja suomemturuissa nyt mukamas on? On ihanaa kun saa asua Äänekoskella! Täällä kun ei ole harmaata, korkeintaan vaan se tehtaan piipusta tupruava savu (lue: vesihöyry), muuten täällä on värikästä kuin mikä: on taidepuistoa, Willeä ja tori ja se toinen tori ja ne uudet portaat ja aukiot, mukulakivet ja kaikki. Jos et voi muuttaa tänne, tule matkalle, tule vaikka häämatkalle!

Toimituksen kellarissa ollaan taas ihan pähkinöinä ja äimänä yhtä aikaa. Kuinka sattuukin tällainen helmi ja löydös eteemme juuri nyt, kun kaupunki on uudistanut verkkosivujaan ja matkailustrategiaansa. Että nyt ollaan taas ja jälleen kerran Musakornerissa niin sanotusti ajan tasalla, kartalla ja asian päällä, yez!

– Ihana biisi ja mitä ihanin video: tässäpä on kaikkea mitä meiltä löytyy ja mitä kantsii esitellä: on aukiot, on keihäät, on gourmeet ja on taiteet. Tulkaa joukolla Äänekoskelle, tulkaa vaikka jo aamunkoitteessa. Tule kokemaan kaikki Äänekosken sävyt ja värit – pendelöi itsesi Äänekoskelle, sillä tulevaisuus asuu täällä!

O. Havu & Friends: Häämatka säv. & san. Olli Havu sov Jukka Vehkala

Muusikot: O. Havu laulu, Sidi Selin nauhaton basso, Konsta Vehkala rummut, Tiina Oksanen taustalaulu, Jukka Vehkala, kaikki loput soittimet. 

Videon pariskunta: Outi Pantsar ja Einari Tarvainen

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy