ÄKS

Musakornerissa Red Eleven – Handled with Chaos

14.08.2020 18:00
Red Eleven. Kuva: Anna-Katri Hänninen.
Kaaosta tänne, heti ja nyt!

Vaihtoehtorockjyrä Red Eleven paiskasi viime viikolla ulos uuden sinkun tulevalta neljänneltä pitkäsoitoltaan. Kappale kantaa nimeä ”Handled with Chaos” ja se tarjoilee korvakarkkia ”kasariysäri”-henkisten synasoundien ystäville matalavireisiä kitarariffejä unohtamatta.

Yhtyeen suolahtelaistaustainen vokalisti Tony Kaikkonen kuvailee kappaleen syntytarinaa seuraavasti:

– Lyriikat syntyi kuin itsestään, kun kuuntelin biisin alkuperäistä demoa ja mietiskelin laulumelodioita. Tulevalla albumilla on etenkin soundillisesti paljon kasarivivahteita, joten luonnollisesti myös osassa levyn lyriikoista sukelletaan vanhojen kauhu- ja actionklassikoiden innoittamiin tunnelmiin. Muun muassa tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -leffoista ideansa saanut Handled with Chaos on yksi niistä biiseistä.

Korvahivelyn lisäksi Red Eleven tarjoili livekeikan nälkäisille kuulijoille pientä helpotusta audiovisuaalisen ärsykkeen muodossa ja julkaisi samaan syssyyn sinkustaan myös live-musiikkivideon, jonka videomateriaali on peräisin ajalta ennen koronaa. Videolle on kertynyt jo reilusti näyttökertoja, eikä ihme – tässä on vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Musakornerissa heilutetaan paikalla olevan toimituksen vähäistä tukkaa niin, että kulmakarvatkin saavat kyytiä. Kyllä rokki on poikaa, kun sitä oikein soitetaan – juuri tässä kasariysäri-fiiliksessä. Sanoitukseenkin voi samastua, jos on yhtään kaaosihminen, ja sitähän nämä luovan puolen toimittajanplantut tuppaavat olemaan, toimituksessa tuumataan.

– Voi veljet mitä kitarataiturointia! Tunnelma vie mennessään, tästä pitäisi päästä nauttimaan myös ihan live-livenä, Musakornerissa intoillaan.

 

Video: Jonne Turunen
Kuvaus: Jonne Turunen, Juha Raivio, Maiju Vaalimaa and Olli Leipälä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy