ÄKS

Noblessa muuttaa ja etsii tekijöitä tiimiinsä

05.11.2021 10:13
Marja Kolari suunnittelee jo uuden myymälän kalusteita.

Viiskulmassa kolme vuotta toiminut Noblessa muuttaa Kauppakadun ja Torikadun kulmaan, entisen Mekottaren tilohin. Avajaisia vietetään helmikuussa.

 

Marja Kolari kertoo, että muutto on ollut harkinnassa jo pitkään, sillä nykyiset tilat ovat ahtaat, eivätkä anna tilaa kalusteiden edustavalle esittelylle. Muuton jälkeen tilaa on kolminkertaisesti entiseen verrattuna. 

– Ostimme tilan omaksemme, ja nyt sormet jo syyhyävät, jotta tilaa pääsee sisustamaan, Marja Kolari naurahtaa. 

Koska tilaa on runsaasti, 121 neliömetrin verran, päästää liiketilaan rakentamaan niin sanottu studiomyymälä, jonne saadaan näytteille kokonaisen kodin kiintokalusteet. 

– Nyt meillä on vain pari keittiömallia näytteillä. Uusissa tiloissa pääsemme esittelemään myös wc- ja kodinhoitotiloja, makuuhuoneen kaapistoja, eteisen kalustoja keittiötä tietenkään unohtamatta. 

Suunnitelmat ovat jo paperille tietokoneohjelman avulla piirrettynä. Ensin tilaan tehdään remontti. 

Noblessan vastaanotto Äänekoskella on ollut hyvä. Säpinää on riittänyt, kun keittiöostoksille tullaan kauempaakin. Kolareilla on Noblessan myymälä myös Jyväskylässä. Muutto sekä uudistukset lähtevät asiakkaiden tarpeesta. 

– Ehkpä yksi tekijä on siinä, että Kolarit ovat kalustaneet äänekoskelaisia koteja jo sadan vuoden ajan. Kysyntää Äänekosken myymälään tuovat myös pohjoisen Keski-Suomen rakentajat sekä remontoijat, jotka hakevat palvelua läheltä. 

Palvelu on avainasemassa. Asiakkaat haluavat sitä. 

– Käymme saneerauskohteissa paikan päällä mittaamassa ja suunnittelmassa. Meidän kauttamme saa koko paketin niin haluessaan: vanhan keittiön purkamisen sekä sähkö- ja putkityöt sekä asennuksen loppusiivouksineen. Mottomme on: suunnittelusta toteutukseen, Kolari sanoo. 

Kolari pohtii uuden tilan hyviä puolia: neliöiden puolesta se on passeli uusille tuulille ja tuotteille. 

– Koen tärkeäksi, että olemme pääkadun varrella. Haluamme olla ydinkeskustassa, ja se näkyy kaupungin elinvoimassa, kun näyteikkunat täyttyvät. Ehkäpä tämä antaa myös signaalia muille tulla Äänekoskelle yrittämään. 

Ja lisää hyviä uutisia: uusien tilojen myötä Kolarit tarvitsevat tiimiinsä uusia tekijöitä. Tällä hetkellä Noblessa työllistää viisi henkilöä, ja nyt Äänekoskelle etsitään työntekijää, kuten myös Jyväskylänkin myymälään. 

– Kysyä voi vaikka olisi niin sanotusti pystymetsästä. Voimme tarvittaessa ottaa oppisopimuksellakin tiimiin mukaan. 

Vastaa

  1. Hannu Penttinen sanoo:

    Loistava juttu, onnea ja menestystä!

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy