ÄKS

Oktoberfest Pub Markuksessa 

19.09.2019 10:24 (muokattu 19.09.2019 10:38)
Pub Markus sonnustautuu suureen olutjuhlaan.
Tulevana lauantaina alkaa Saksassa kuuluisien Oktoberfestien vietto, ja koska Pub Markuksessa on pari saksalaista töissä, niin he ajattelivat viimein toteuttaa monivuotiset suunnitelmat ja järjestää mahdollisimman autenttiset olutfestivaalit.

 

Ei tarvitse tilata lippuja Münchenin koneeseen, sillä nyt on kotikaupugissakin tarjolla tilaisuus jossa tarjotaan samanlaista ruokaa, juotavaa, musiikkia ja muuta ohjelmaa, joita tapaa Oktoberfestien alkulähteillä.

Iloittelu aloitetaan heti aamuyhdeksältä, kun tarjoukseen laitetaan erilaisia saksalaisia oluita ja muita juomia sekä poikkeuksellisesti normaalia hanaoluttakin voi ostaa litran tuopeissa.

– Televisiossa alkaa pyöriä saksalaisia hupivideoita, kaiuttimista kuuluu varta vasten tuota päivää varten koottu soittolista ja vessassa kävijät voivat asiointinsa ohella opiskella saksaa, Markuksesta vinkataan.

Kello 19 alkaa lipunmyynti ja katetaan pöytä.

– Lipulla asiakkaat saavat pienen maistiaisannoksen, jotta voivat testata mitä omat makunystyrät ovat mieltä ruoasta ja halutessaan voivat ostaa isomman annoksen. Maistiaisannos pitää sisällään currywurstia, eli lihaisaa makkaraa currykastikkeen kera, bratwurstia ja hapankaalia, saksalaista perunasalaattia, jota ei tehdä majoneesiin, vaan etikka- ja öljypohjaiseen mausteseokseen sekä tietysti brezeliä lisukkeeksi. Ruokaa tarjoillaan “vain nopeat elävät” -taktiikalla, eli niin kauan kuin sitä riittää.

Illan lomassa pelaillaan myös bingoa ja tietovisaa teemaan sopivalla tavalla, mutta näiden aikoja ei ole julkistettu, joten kannattaa olla ajoissa paikalla! Puolenyön aikoihin aloittaa mm saksalaisia juomalauluja soittava bändi, Martin goes Schlager, jonka laulaja, Martin Berka, on tietysti originaali saksalainen.

Pub Markuksen Oktoberfestit la 19.9.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy