ÄKS

Perussuomalaisten vaaliteltalla puhuttiin tuulivoimasta ja sotesta

26.05.2021 14:31

Äänekosken Perussuomalaiset kuntavaaliehdokkaat starttasivat kuntavaalikampanjan loppusuoralle vaalimakkaran ja keskustelun voimin. 

ÄKSän Suureen Vaalipaneeliin osallistumisen lisäksi Perussuomalaiset jalkautuivat kahvi-, mehu- ja makkaratarjoilun kera Äänekosken Citymarketin ylätasanteelle tiistaina 25. toukokuuta.

– Aurinkoinen sää ja useat perussuomalaiset kuntavaaliehdokkaat kohtasivat aktiivisia Äänekoskelaisia vaaliteltalla ja neljän tunnin rupeama hujahti kuin siivillä, keskustelujen käydessä vilkkaana. Perussuomalaisten ehdokkaiden mielipiteistä kiinnostuneiden kuntalaisten lisäksi teltalla kävi myös muiden puolueiden ehdokkaita ja keskustelu polveili hyvässä hengessä, rakentavasti haastaen, kertoo perussuomalaisten Marko Laitinen.

– Tiistaina vaaliteltalla grillattiin kuntalaisille noin 100 makkaraa ja yhdessä juotiin useita pannullisia kahvia, joten tämä vaalitelttakierrosten sarja starttasi käyntiin onnistuneesti, Petra Virtanen kertoo.

Vaaliteltalla kuntalaisia puhutti paikallisista teemoista muun muassa tuulivoima, vanhustenhoito, koulupalvelut ja sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi juttua riitti arjen askareista ja paljon kommentteja sai osakseen myös valtakunnan politiikka aamiaistarpeista lähtien.

Äänekosken Perussuomalaiset kuntavaaliehdokkaat ovat makkaran ja kahvin kera liikkeellä seuraavan kerran lauantaina 29.5. Konginkankaan Salen edessä klo.8.30–11.00. 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy