ÄKS

POKEn opiskelijoita on altistunut koronavirukselle

10.09.2020 16:07

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken opiskelijoita on altistunut koronavirukselle lauantaina 5. syyskuuta Äänekoskella yksityistilaisuudessa, jossa on ollut yksi koronapositiivinen henkilö. Yhteensä tilaisuudessa altistui 25 henkilöä, joista kaikki eivät ole Poken opiskelijoita.

 

Terveysviranomaiset ovat yhteydessä altistuneisiin ja asettavat näitä karanteeniin. Viranomaiset selvittävät myös tartuntaketjut. Terveysviranomaiset seuraavat tilannetta tarkasti.

– Nyt on tärkeää, että ne opiskelijamme, jotka ovat olleet tilaisuudessa tai ovat olleet tekemisissä altistuneiden kanssa, tarkkailevat vointiaan ja jos on oireita, ottavat yhteyttä oman kunnan terveyskeskukseen, sanoo Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymän johtaja Jouni Kurkela.

Oireilevia opiskelijoita on jo mennyt koronatesteihin.

– Ryhdymme kaikkiin varotoimenpiteisiin, joita tilanne vaatii. Tarkennamme ohjeita, kun testien tuloksia tulee, sanoo johtaja Jouni Kurkela.

Opiskelu Pokella jatkuu toistaiseksi normaalisti lähiopetuksella ja mahdollisten positiivisten tulosten ilmaantuessa ryhdytään toimenpiteisiin, joita ovat esimerkiksi rajoitettu etäopetus. Testituloksia odotetaan perjantaina ja lauantaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy