ÄKS

PuHu Juniorit sammutti Kipinän liekin

14.03.2021 19:53

Ottelun ensimmäiset kaksi neljännestä meni Kipinän komennossa 42-35. Puoliajan jälkeen kotijoukkueen peliote katosi pukukoppiin, PuHu Juniorit karkasi hyvällä heittopelillä 11 pisteen (54-65) johtoon kun kolme jaksoa oli pelattu.

Neljännen jakson lopussa Kipinä syttyi taistelemaan voitosta, päästen parhaimmillaan 3 pisteen päähän. Peliaika kuitenkin loppui kesken hyvässä kirivaiheessa. Nuorekas PuHu vei sarjapisteet mennessään ja vankisti asemaansa sarjakolmosena.

Kipinän joukkue heitti tänään huonolla prosentilla pelitilanneheittonsa eikä penkiltä tullut riittävästi apuja. Junior Robinson jakoi 8 syöttöä, hänen heittopelinsä oli epätarkkaa, kakkoset 5/11, kolmoset 5/14. Pitkästä päästä onnistui Lauri Jäntti parhaiten. Makol Mawien peliesitys oli kauden huonoin häneltä. Pelaamista rasitti vielä aikaisessa vaiheessa hankitut 3 virhettä. Sami Mäntymaa pelasi tutun pirteästi kirjauttaen 19 pistettä, 10 levypalloa.

Kipinä Basket – PuHu Juniorit 77–83 (28–19, 14-16, 12-30, 23-18)

Kipinä: Ville Pyykkönen 6/5, Junior Robinson 26/4/8 syöttöä, Juuso Haapasaari 2/2, Tatu Koivunen 0/1, Juuso Mäntymaa 3/0, Lauri Jäntti 15/12, Makol Mawien 6/8, Sami Mäntymaa 19/10.

Kipinä jatkaa pelejään tulevalla viikolla torstaina 18.3. klo 19,  kun Liikuntatalolle saapuu Jyväskylän Weikot. Ottelu pelataan Äänekoskella Weikkojen pyynnöstä.