ÄKS

Rakkausrosvo liukastuu banaaninkuoreen kahdesti

21.02.2024 14:02

Äänekoskelaisille on tarjolla maaliskuun alussa erityistä teatteria. ”Rakkausrosvo” on erityisryhmiin kuuluvien aikuisten itse kirjoittama komedia. Se käsittelee rakkautta, katkeruutta ja bilettämistä. 

 

Hääjuhlaan kokoontuu kuvernööri, miljonääri, vampyyri, palopäällikkö, keiju ja pari artistia. Morsiamelta puuttuu kuitenkin jotain ja rosvo yrittää pilata koko juhlan. Musiikkia, tanssia ja banaaninkuoria yhdistelevä teos syttyy välillä jopa tuleen. Selvitäänkö tästä kaikesta? Rakkausrosvo esitys tutkii positiivisella energialla sitä, kuka saa rakastaa ja ketä rakastetaan.

Erityisen teatteri-ilmaisun ryhmä on aloitettu viime syksynä Koskelan ja kulttuuritoimen yhteistyössä. Innostus on ollut valtavaa ja jo ensembleksi muodostunutta ryhmää ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaaja (AmO) Pilvi Honka. Ryhmä on käsikirjoittanut yhdessä tekstin ja saanut vaikuttaa esityksen kaikkiin osatekijöihin omasta roolistaan ja puvustuksesta lähtien aina musiikkivalintoihin ja omaan tapaan olla näyttämöllä.

Esitykseen on vapaaehtoinen pääsymaksu ja kaikki tuotto käytetään karonkkapizzoihin sekä seuraavan produktion kuluihin. Esityksen jälkeen on mahdollista saada nimikirjoituksia esiintyjiltä.

Esitykset 6.3 klo 18 ja 11.3 klo 12

Mikko-sali, Painotalo, Kalevankatu 2, Äänekoski

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy