ÄKS

Rantaviidakko aukeaa – Pitkä odotus palkitaan

19.06.2024 10:46
Rantaviidakoksi nimetty leikkipuisto tulee lapsiperheiden käyttöön torstaina 20.6.

Häränvirran rantaan rakennettu uusi leikkipuisto, eli Rantaviidakko aukeaa torstaina 20. kesäkuuta kaikkien käyttöön.  

 

Puiston viralliset avajaiset järjestetään syksyllä. Leikkipuistoon saa mennä leikkimään, kun työmaa-aidat on siirretty pois puiston ympäriltä kulkua estämästä.

Osallistamalla suunniteltu teemapuisto avataan vihdoin Häränvirran rannassa yleisökäyttöön. Rantaviidakoksi nimetty leikkipuisto tulee lapsiperheiden käyttöön torstaina 20.6. Rantaviidakon leikkipuistossa viidakon ja vedenalaisen maailman teemat johdattavat lapset huimiin seikkailuihin, joissa vain mielikuvitus on rajana. Lasten toiveesta puistossa on mm. vaijeriliuku, trampoliinit ja pesäkeinu.

Puiston rakentamistyöt jatkuvat vielä istutusten ja ympäristön osalta, mutta rakennustyöt eivät vaikuta puiston aukeamiseen. Alueella on myös kameravalvonta, jotta alueella ei tehtäisi ilkivaltaa ja puistossa olisi kaikkien turvallista leikkiä. Rantaviidakon löydät osoitteesta Rauhankatu 5, Äänekoski.

– Teemapuiston valmistumisen kanssa on kohdattu useita haasteita, mutta nyt päästään vihdoin avaamaan paljon kiinnostusta herättänyt Rantaviidakko. Toivottavasti puiston löytävät niin paikkakunnalla asuvat kuin muualtakin lomanviettoon tulleet lapsiperheet. Riemukkaita leikkihetkiä lapsille, toivottelee projektissa mukana ollut Äänekosken kaupungin kehityspäällikkö Tanja Sulin.

Rantaviidakko on Äänekosken kaupungin malliesimerkki lasten osallistamisesta kaupunkisuunnitteluun ja lapsiystävällisestä kaupungin kehittämisestä.

– Lasten aito osallisuus varmistaa, että puistosta tulee todella lasten oma paikka! Äänekoskella kasvamme kanssasi!

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy