ÄKS

Ravitsemisliikkeiden aukiolon väliaikainen rajoittaminen alueittain on eduskunnan ja Valtioneuvoston käsissä

08.03.2021 14:37

KSSHP:n alueellinen Koronanyrkki haluaa painottaa alueen asukkaille, että mahdollinen ravitsemisliikkeiden aukiolon väliaikainen rajoittaminen alueittain on eduskunnan ja Valtioneuvoston käsissä.

 

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä ns. Koronanyrkki keskusteli tänään ravintoloita koskevasta väliaikaisesta toiminnan rajoittamisesta. Eduskunta hyväksyi tänään maanantaina ravintoloiden väliaikaisen sulkemisen mahdollistavan lain puolilta päivin. Sulku tulee voimaan maanantain ja tiistain välisenä yönä kello 0.00.

Keskustelussa nousi esille, että tässä tilanteessa on tärkeä tiedottaa, että alueellisilla Koronanyrkeillä ei ole valtaa päättää ravintoloita koskevista suluista, vaan asia on lain voimaantulon jälkeen Valtioneuvoston päätettävissä.

Koronanyrkin kokouksessa todettiin myös, että KSSHP:n alue Jyväskylää lukuun ottamatta on edelleen perustasolla. Jyväskylä puolestaan täyttää edelleen muun muasa koronan ilmaantuvuuden perusteella kiihtymisvaiheen kriteeristön. Johtoryhmä ei nähnyt tarpeelliseksi antaa KSSHP:n alueelle uusia rajoituksia, nyt voimassaolevien rajoitusten lisäksi.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy