ÄKS

Romukulman ja Urhon jääkiekkojunioreiden metallinkeräyslava avataan jälleen lauantaina 23.4. 

13.04.2022 15:19
Romukulman keräyslava tulee taas jäähallille. Kierrättämällä teet hyvää luonnolle sekä juniorijääkiekolle.

Viime syksynä suursuosion saavuttanut metallinkeräyslava tulee jälleen jäähallin pihapiiriin, ja avajaisia vietetään lauantaina 23.4.  

 

Urhon Sami Pekkala on keräyksestä innoissaan:

– Viime syksynä Romukulman poikien kanssa tätä ideoitiin, ja kyllä ainakin itselle tuli yllätyksenä kuinka hyvä vastaanotto asialla oli. Junioreille saatiin kerättyä upea potti rahaa harrastusmaksuja varten, ja samalla ihmiset pääsivät kierrättämään metalliromut ja akut asianmukaisella tavalla ja vaivattomasti. Tarkoituksena onkin tehdä tästä jokavuotinen perinne, tottakai kelien mukaan.

Lauantaina jokainen paikan päällä käyvä kierrättäjä saa arpalipukkeen, jolla voi voittaa erilaisia palkintoja:

– Palkintoina on muun muass paljukärry lainaksi viikonlopuksi, vesijettivuokraus ruokineen Majakassa sekä tietysti meidän Urhotuotteita ja kausikortteja tulevalle kaudelle. Kannattaa siis suunnata jäähallille vaikka ei isoa kuormaa olisikaan tuoda.

Myös Romukulman Krisse Huupponen on päivästä innoissaan:

– Urhon kanssa on mahtava tehdä yhteistyötä, kun homma toimii ja ympärillä on jatkuvasti uusia ideoita. Myös junioriurheilun tukeminen on meille yrityksenä tärkeää, ja haluammekin olla osaltamme mukana laskemassa lasten ja nuorten harrastuskuluja.

Paikan päällä on myös mahdollisuus vaihdattaa kesärenkaat alle, kun Äänekosken Urheiluautoilijat tuovat oman renkaanvaihtopisteensä tapahtumaan mukaan.

Jäähallilla pelataan kyseisenä viikonloppuna myös iso turnaus, jossa pääsee seuraamaan kevään viimeisiä pelejä. U-14 ikäiset juniorit ovat saapuneet lauantaiksi ja sunnuntaiksi paikalle, ja Urhon kioski palvelee koko viikonlopun ajan. Kioskituotot menevät luonnollisesti juniorikiekon hyväksi.

Kevättapahtuma la 23.4. klo 10-14 jäähallilla

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy