ÄKS

STIG RALLY tulee taas – kasaa joukkue ja lähde mukaan

10.07.2021 09:58

Kolmatta kertaa järjestettävä STIG RALLY tarjoaa heinäkuun lopussa hauskoja rastitehtäviä ympäri Äänekosken keskustaa.

Kyseessä on joukkuekilpailu, jossa suoritetaan kymmenellä eri rastilla monenlaisia hullunkurisia tehtäviä. STIG RALLY ei ole urheilukilpailu vaan rastitehtävät ovat suunniteltu siten, että niissä ei tule hiki ja loukkaantumisvaara on korkeintaan henkisellä puolella.
– Kilpailuun osallistuvan nelihenkisen joukkueen voi kasata esimerkiksi perheestä, kaveriporukasta tai työporukasta. Ikärajaa kilpailuun emme ole asettaneet, mutta suosittelemme, että osallistuvan joukkueen jäsen on vähintään koululainen, eli yli seitsemän vuotias Juha Oksanen STIG ry:stä kertoo.
STIG RALLY:n tämän vuoden rastitehtävät ovat  edellisvuosien tapaan ennennäkemättömiä, joten ennakkoharjoittelu on mahdotonta.
– Tämä tarjoaa kaikille osallistuville joukkueille tasavertaisen mahdollisuuden menestyä tässä hauskassa kilpailussa. Rastitehtäviltä saadaan pisteitä suorituksen mukaan ja eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa. Lisäksi joukkueet voivat saada lisäpisteitä hauskoista joukkueasuista mikä voi muuttaa tilanteen lopussa suuntaan tai toiseen, Oksanen kertoo.
Kun STIG RALLY:a lähdettiin alunperin suunnittelemaan ensimmäinen ajatus oli, että tarjotaan hauskaa tekemistä ihmisille.
– Siihen kun lisätään vielä se, että sitä voidaan tehdä porukalla niin tapahtuman perusajatus oli valmis, Oksanen valoittaa taustoja.
Suurin urakka STIG RALLY:ssa on lajikehittely ja tämän vuoden kilpailussa kaikki lajit ovat täysi uniikkeja. Viime vuoden lajeista muutama on mukana, mutta niitä on kehitetty eteenpäin.
Tämän vuoden STIG RALLY on osa Ääniä Festivaalin ohjelmaa ja se käydään festivaaliviikon lauantaina 31.7. Startti tapahtuu Äänekosken keskustan keskuspuistosta iltapäivällä noin klo 15 ja kilpailun maali on samassa paikassa. Kokonaisuudessaan STIG RALLY kestää noin kaksi tuntia, eli sen jälkeen ehtii vielä hyvin katsomaan Festivaalin muuta ohjelmaa.
Joukkueitten STIG RALLY:n ilmoittautuminen hoituu kätevästi sähköpostilla: stigrally2021@gmail.com.
Sähköpostissa on hyvä ilmetä joukkueen nimi, joukkueen yhdyshenkilön nimi ja hänen yhteystietonsa.
Tänä vuonna kilpailuun osallistumismaksu on 40 euro per joukkue. Tällä STIG ry kattaa tapahtuman järjestämiskuluja. STIG ry laittaa paluuviestinä ennen tapahtumaa infopaketin sähköpostilla osallistuvan joukkueen yhdyshenkilölle josta ilmenee kaikki olennainen tapahtumaa silmälläpitäen.
– Edellisvuosien tapaan STIG RALLY:ssa tärkeintä ei ole suoritus ja menestyminen vaan matka. Eli tulkaa pitämään hauskaa ja nauttimaan kauniista kesäpäivästä hyvällä porukalla, Oksanen vinkkaa.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy