ÄKS

Suolahden Kyläyhdistys avasi uudet toimitilansa – Alkulan kerhotalo toimii yhdistyksen tukikohtana

28.01.2023 13:17
Kyläyhdistyksen aktiivit uudessa toimipaikassaan, Alkulan kerhotalolla: vasemmalta Terho Poikolainen, Kari Lahtinen, Leena Mäkinen, Matti Linnala, Maija Piitulainen, Ilkka Herpman, Tuulikki Kauppinen, Liisa Lakanen ja Liisa Linnala.

Suolahden Kyläyhdistys sai tukikohdan Alkulan kerhotalolta. Avajaisia vietettiin kahvikupposen ja puheensorinan äärellä. 

 

Suolahden Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Terho Poikolaisella on aihetta hymyyn. Vihdoinkin, pitkän väännön jälkeen, sai kyläyhdistys tilat toiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

– Nyt on hieno fiilis. Kaupungille kiitos, että saimme esteettömät, toimivat ja terveet tilat käyttöömme, Poikolainen kiittelee.

Tilat ovat vain kyläyhdistyksen käytössä ja ovia pidetään auki kun on tarvetta. Jäseniä kyläyhdistykssä on noin sata.

– Onhan tämä aikamoinen harppaus entiseen. Täällä on hyvä kokoustaa ja järjestää yhtä jos toista tuttujen tapahtumien lisäksi. Suolahden kesäpäivät on jo lyöty allakkaan kohdalle 17.-18. kesäkuuta.

Kyläyhdistyksen aktiivit ovat paikalla ja kutsuttuna tuli paikalle järjestöväkeä laajalta rintamalta. Toimittajan paikalla ollessa saattoi bongata edustajia Konginkankaan ja Riihilahden kyläyhdistyksistä, Äänekosken Asukasyhdistyksestä, Vanhan Äänekosken kotiseutuyhdistys Väksystä ja Keitele- Museosta.

Äänekosken kyläparlamentin puheenjohtaja Tanja Rämä iloitsee Suolahden kyläyhdistyksen uutukaisista tiloista.

– Omat tilat lisäävät yhdistyksen toiminnan kasvua. Omaan kokemukseen pohjaten voin sanoa, että toimintaa pystyy kehittämään ja lisäämään, kun on paikka, jossa toimintaa voi synnyttää. Konginkankaan kyläyhdistys on jo nyt voinut kehitellä uusia ideoita kun on oma talo, jossa järjestää. Nyt on ideoilla vain taivas rajana, Rämä vinkkaa.

Onnea Suolahden Kyläyhdistyksen uusille tiloille!

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy