ÄKS

Suolahden Urhon jääkiekkojaosto valittiin Suomen Jääkiekkoliiton Keskimaan Vuoden Seuraksi

20.04.2021 17:44
Suolahden Urhon jääkiekkojaoston puheenjohtaja Mika Porkka (vas) vastaanotti Vuoden Seura -pokaalin Keskimaan sarja- ja kilpailuvaliokunnan puheenjohtaja Jari Rytköseltä. Kiekkokoululaiset todistivat juhlallista hetkeä.

Jäähallilla vastaanotettiin tänään tiistaina melkoisen mukava yllätys: Suolahden Urho valittiin vuoden parhaaksi seuraksi kymmenien seurojen joukosta. 

 

Suomessa jääkiekkoseurat pelaavat kahdeksassa eri alueessa, ja Äänekoski kuulu Keskimaan alueeseen, jossa Suolahden Urhon lisäksi on 54 joukkuetta. Alue on iso ja yltää Keski-Suomen itäisimmästä kolkasta Merenkurkkuun saakka akselilla Jyväskylä – Vaasa – Kokkola.

Keskimaan aluehallituksen jäsen sekä sarja- ja kilpailuvaliokunnan puheenjohtaja Jari Rytkönen toi jäähallille hyviä uutisia: Suolahden Urho on valittu Keskimaan Vuoden Seuraksi. 

– Perusteluina on huomattava jäsenmäärän kasvu sekä kiekkokoulun aktiivinen ja kannustava toiminta, Rytkönen kertoi pidellen käsissään jättimäistä pokaalia. 

Hallilla käynnissä ollut kiekkokoulu keskeytettiin palkintoseremonian ajaksi. Mailat hakkasivat jäähän kiitollisuuden osoituksena. Tittelin ja pokaalin vastaanotti Urhon uunituore jääkiekkojaoston puheenjohtaja Mika Porkka. 

– Hyvin tehty seuratyö palkittiin. Tästä on hyvä jatkaa, Porkka sanoi. 

Palkinto tuntuu erityisen makoisalta, sillä koronakurimuksen keskellä on jouduttu jäähallillakin himmaamaan toimintoja. 

– Uusi halli on tehnyt oman tehtävänsä ja Äänekoskella kiekkoiluharrastus on kasvattanut suosiotaan mukavasti, Urhon edustusjoukkueen johtaja Tapio Saaristo sanoo. 

Onnea Urhon jääkiekkojaostolle hyvin tehdystä työstä! 

Vastaa

  1. MIINA sanoo:

    Lämpimästi Onnitellen❤️

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy