Matilan Ankkuria eivät avaakaan tänä vuonna ammattikorkeakouluopiskelijat, vaan rautaiset ammattilaiset Suolahdesta. K & J Foodsin yrittäjä Jari Liimatainen kertoo, että kun mahdollisuus tuli eteen, siihen täytyi tarttua.
– Katsotaan nyt miten tämä kesä menee, mutta toiveissa on, että pyörittäisimme Ankkuria myös seuraavina kesinä. Viime kesähän oli vähän sateinen, mutta toivotaan että tänä vuonna aurinko paistaa.
K & J Foods pyörittää Suolahdessa Finnforestin henkilöstöravintolaa, joten kokemusta ravintola-alalta löytyy. Yritys tarjoaa myös monipuolisia catering-palveluja.
– Joitain esiintyjiä ollaan jo kesäksi mietitty. Kahvilasta löytyvät tuttuun tapaan myös A-oikeudet.
Ankkuri avautuu yleisölle vapuksi, ja on auki syyskuun loppuun saakka.
Sumiaisissahan on kesällä enemmän ravintoloita ku täällä pääkaupungissa! IHANAA!