ÄKS

Suolahtelaislähtöinen Timo Vuori aloitti työnsä EK:n kauppapoli­tiikan johtajana

01.09.2021 11:38
Onnea tehtävään, Timo!

Suolahtelaislähtöinen Timo Vuori on valittu Elinkeinoelämän keskusliiton uudeksi kauppapolitiikan johtajaksi. Tehtävä alkoi tänään keskiviikkona. 

 

Timo Vuori toimi ennen EK:n pestiä  maajohtajana Kansainvälisen kauppakamarin ICC Suomen toimistossa ja Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtajana.

Aiemmin Timo Vuori on työskennellyt muun muassa Euroopan komissiossa sisämarkkina-asioissa. Vuori on koulutukseltaan kansainväliseen ja EU-oikeuteen erikoistunut juristi, oikeustieteen kandidaatti.

– Timo Vuori on tunnettu ja tunnustettu kansainvälisen kaupan osaaja ja yritysten viennin edistäjä. Suomalaisilla yrityksillä on nyt iskun paikka hyödyntää käynnistynyt kasvu. Timo on erinomainen vahvistus EK:n joukkueeseen, toteaa EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies.

– Suurvaltasuhteet ja massiiviset elvytystoimet leimaavat markkinoita, joten kauppapolitiikan ja vienninedistämisen merkitys korostuu. Onkin ilo jatkaa työtä Suomen talouden ja yritysten eteen EK:n vahvassa ja osaavassa organisaatiossa Helsingin ja Brysselin tiimien kanssa sekä kehittää yhteistyötä työnantajayritysten ja -yrittäjien kanssa. Nyt on momentum vaikuttaa voimallisesti Suomen vientiponnisteluiden puolesta niin kansallisella kuin EU-tasolla,  toteaa Timo Vuori.

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy