ÄKS

Sykettä Suolahteen – Kunnon Syke avaaa Likean tiloissa

13.02.2021 12:23
Jari Pekkanen tuo Kunnon Sykkeen Suolahden Ostokeskukseen, Likean tiloihin.

Suolahteen avataan lähiaikoina Kunnon Syke, joka tuottaa monipuolisia kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. 

 

Kunnon Syke toimii pohjoisessa Keski-Suomessa kuudessa eri yksikössä, ja pian avataan toimipiste myös Suolahteen Likean tiloihin. Yrityksen kotipaikka on Saarijärvellä. Yrityksen toimitusjohtaja Jari Pekkanen perusti ensimmäisen fysikaalisen hoitolaitoksensa Kivijärvelle vuonna 1981. 40-vuotisen yrittäjyyden juhlavuotta viettävä yrittäjä kertoo odottavansa mielenkiinnolla uusia tuulia Suolahdessa. 

– Suolahteen saadaan monipuolinen hyvinvointialan yritys. Toimintamme perustana on halu tuottaa paikallisten ihmisten arkeen lisää terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua, Jari Pekkanen sanoo. 

Paikallisuudessa on iso paino. Likean tiloihin tuleva Kunnon Syke jatkaa fysikaalisten hoitojen saatavuutta Suolahdessa. Risto Lahtinen tietää, että palvelulle löytyy tarvetta ja kysyntää. 

– Tällä paikalla on saatu fysikaalisia hoitoja jo 13 vuoden ajan. Edellisen toimijan muuttaessa, lähdin etsimään uutta palvelun tuottajaa. Olen nähnyt jättimäiset toimijat, ja päätin kääntyä hyvämaineisen perheyrityksen puoleen, Lahtinen kertoo yhteistyön alkumetreistä. 

Risto Lahtinen iloitsee, että tärkeäksi koettu palvelu säilyy Suolahdessa. 

– Tykkäsin Jarin tyylistä päätöksenteossa, jossa on ihminen ja sydän mukana. Tämä sopii ajatusmaailmaan, Lahtinen kiittelee. 

Pitkän linjan yrittäjä tietää, että perheyritys on notkea taipumaan kysynnän tarpeisiin 

– Haluan kehittää yritystoimintaani, ja näen tässä siihen hyviä mahdollisuuksia. Konsepti tulee olemaan se, että voimme hyödyntää saman katon alla olevaa kuntosalia asiakkaan tarvitsemissa harjoitteluissa. Terapeuttisen harjoittelun tehokkuudesta on tutkittua näyttöä, myös lihaskunnon säilyttämisen katsotaan olevan edellytys hyvään elämänlaatuun ja toimintakykyyn, Pekkanen sanoo.

Uutena palveluna saadaan Kunnon Sykkeen myötä myös jalkahoitajan palvelut. Jalkojen perushoitoon voi tulla kuka tahansa ilman lääkärin lähetettä vaikkapa palvelusetelin kanssa Vaativaan jalkojenhoitoon asiakas tulee maksusitoumuksella.

– Tarjoamme perushoitojen lisäksi myös vaativat jalkojenhoidot ja virheasentojen korjaukset, Pekkanen kertoo. 

Luvanvaraisuus määrittelee raamit toiminnalle. 

– Lähtökohtana on ihmisen terveydentilaan liittyvä fyysinen kuntouttaminen ja kokonaisvaltainen kunnosta huolehtiminen. Tuotamme sosiaali-ja terveysministeriön luvanmukaista yksityistä terveydenhuoltopalvelua muun muassa fysioterapiaa, lääkinnällistä kuntoutusta, Kelan myöntämää vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, hierontaa, kiropraktiikkaa, jalkojenhoitoa, kuntosali- ja personal trainer -palveluita, ravinto-ohjausta ja alaan liittyvää tuotemyyntiä, Jari Pekkanen luettelee. 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy