ÄKS

Teatteri Eurooppa Neljän Harmony Sisters tekee palvelutalokiertueen Konginkankaalla, Sumiaisissa ja Suolahdessa

23.09.2020 13:20 (muokattu 23.09.2020 13:21)

Teatteri Eurooppa Neljän suositun musiikkinäytelmän Harmony Sistersin parhaita paloja esitetään ensi viikolla kolmen eri palvelutalon asukkaille. Näytelmästä nähdään akustinen versio, jossa kuullaan kaikki näytelmän ikivihreät laulut, kerrotaan sisarusten tarinaa ja tuodaan näin kosketus musiikkiteatterin taianomaiseen maailmaan.

 

Esitykset järjestetään palvelutalojen pihoilla ja yleisö pääsee seuraamaan niitä sekä sisältä ikkunan takaa että ulkoa sisäpihoilla. Esitys kestää noin 40 minuuttia. Kiertue totetuu yhteistyössä Äänekosken kulttuuritoimen kanssa ja se on osa Äänekoskella tehtävää kulttuurihyvinvointityötä.

– Pidän hyvin tärkeänä, että myöskään ikäihmisten henkistä hyvinvointia ei unohdeta korona-aikana. Onneksi nämä konsertit voidaan toteuttaa nyt koronaturvallisesti ulkona, kulttuurituottaja Laura-Kristiina Moilanen toteaa.

Päärooleissa laulavina Valtosen sisaruksina esiintyvät Teatteri Eurooppa Neljän  laulaja-näyttelijät Tiina Iisala, Maiju Jokinen ja Neija Välilä. Tarinaa kertoo näytemän kirjoittaja ja ohjaaja Jari Silventoinen ja säestyksestä vastaa Teatteri Eurooppa Neljän nelihenkinen orkesteri. Näytelmä sai ensi-iltansa syyskuussa 2019 ja sitä on sittemmin esitetty lukuisia kertoja menestyksekkäästi eri puolilla Suomea.

Harmony Sisters on kertomus kolmesta kotkalaissisaruksesta, joiden unelma kävi toteen: 30-luvun köyhistä kotioloista nousi glamouria hehkuva ihailtu trio, joka valloitti konserttilavat niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Joutuminen sodan pyörteisiin ensin kotirintamalla ja sittemmin Saksan viihdytyskiertueilla propagandakoneiston pelinappulana aiheutti kuitenkin romahduksen niin yleisönsuosiossa kuin keskinäisissä suhteissakin.

Kiertue vierailee kolmessa palvelutalossa eli Konginkankaalla, Sumiaisissa ja Suolahdessa.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy