ÄKS

Teatteri Eurooppa Neljän käyttöpäällikkö Ville-Matti Laineelle Teatterijärjestöjen hopeinen ansiomerkki

17.09.2020 18:00
Lämpimät onnittelut, Viltsu!

Teatteri Eurooppa Neljän pitkäaikainen käyttöpäällikkö Ville-Matti “Viltsu” Laine on saanut Suomen Teatterijärjestöjen Keskusliiton hopeisen ansiomerkin 25 vuoden toiminnasta teatterielämän hyväksi. Ansiomerkki luovutettiin Laineelle 17. syyskuuta Aikamatkaradio-näytelmän ensi-illan yhteydessä TE4 Klubilla Jyväskylässä.

 

Käyttöpäällikkö Ville-Matti Laine on toiminut koko teatteriuransa ajan Teatteri Eurooppa Neljän tekniikasta vastaavana henkilönä, ensimmäinen työsopimus alkoi 1.6.1995 kesäteatteriproduktiossa “Juhannushäät Kolkanniemessä”. Laineen tehtäviin on kuulunut valo- ja äänitekniikan ohella lähes kaikkea, mitä teatterissa tarvitaan: lavastesuunnittelua, toimitilojen ja kuljetusvälineiden rakentamista, näyttämörooleja, taiteellisen linjan ja ohjelmiston määrittelyä sekä teatterin kiertuetoiminnan kannalta merkittävää kiertuebussin ajamista ja huoltoa. Lisäksi hän on toiminut teatterin taustayhteisön hallituksen puheenjohtajana sekä teatterin edustajana eri sidosryhmien suuntaan.

Laineen panos lukuisiin teatteriesityksiin, teatterin kaluston ja toimitilojen kehittämiseen, taiteellisiin ratkaisuihin sekä teatterin toimintaan ylipäätään on ollut poikkeuksellisen suuri ja merkittävä. Hänet tunnetaan tekniikan ja teatterin asiantuntijana laajalti ympäri Suomen Teatteri Eurooppa Neljän kiertueiden myötä. Laineen pitkä ja monipuolinen ura on luonut hänelle kokemuksen ja ammattitaidon, jonka avulla suurimmatkin haasteet on pystytty ratkomaan ja johon sekä teatterin muu henkilökunta että esityspaikkojen edustajat ympäri Suomen ovat voineet varauksetta luottaa.

Ville-Matti Laine on tunnettu myös pyroteknisestä osaamisestaan, jota käytetään hyväksi lukuisissa suuren luokan ilotulituksissa, viimeksi Kalajoen venetsialaisten jätti-ilotulituksessa. Kotikylällään Äänekosken Mämmellä hän on organisoinut jo perinteeksi muodostuneen uudenvuoden ilotuliteshow’n: https://www.mammenkyla.com/mammen-ilotulitus

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy