ÄKS

Teatteri Eurooppa Neljän syksy käynnistyy Harmony Sistersin yönäytöksillä

03.08.2020 08:00 (muokattu 03.08.2020 09:23)

Teatteri Eurooppa Neljän esitystoiminta käynnistyy koronatauon jälkeen jälleen ensi viikolla. Kievarin Kesäteatterissa Äänekosken Hietamalla nähdään musiikkinäytelmä Harmony Sisters yön jo pimennyttyä.

 

Harmony Sisters on kertomus kolmesta kotkalaissisaruksesta, joiden unelma kävi toteen: 30-luvun köyhistä kotioloista nousi glamouria hehkuva ihailtu trio, joka valloitti konserttilavat niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Joutuminen sodan pyörteisiin ensin kotirintamalla ja sittemmin Saksan viihdytyskiertueilla propagandakoneiston pelinappulana aiheutti kuitenkin romahduksen niin yleisönsuosiossa kuin keskinäisissä suhteissakin. Virallisen Suomen hylkäämä lauluyhtye ei silti kaikonnut koskaan kuulijoiden sydämistä, vaan säilyi siellä aina viimeiseen yhteiseen esiintymiseen asti.

Näytelmän on kirjoittanut Jari Silventoinen, joka on myös ohjannut esityksen. Valtosen laulavina sisaruksina nähdään Maiju Jokinen, Neija Välilä ja Tiina Iisala, joita säestää nelihenkinen TE4 Band Toni Lepistö, Jaakko Tabell, Antti Parviainen ja Kalle Saarelma.

Teatteri Eurooppa Neljän syksy jatkuu syyskuussa valmistuvalla uudella lasten popmusiikkiseikkailulla Aikamatkaradio sekä hulvattomalla teatterikabareella E-Studio. Ohjelmistossa jatkaa Harmony Sistersin lisäksi lastennäytelmä Hannu ja Kerttu – vai meneekö kaikki ihan pipariksi?

Teatteri Eurooppa Neljän esitystoiminta on ollut pysähdyksissä maaliskuun puolivälistä alkaen koronarajoitusten vuoksi. Rajoitustoimet keskeyttivät teatterin perinteisen Lapin kiertueen ja peruuttivat useita muitakin kiertueita eri puolilla Suomea sekä esityskauden teatterin kotinäyttämöllä TE4 Klubilla Jyväskylässä. Myös kesäteatteriproduktio Onnellinen mies Kartano Kievarin kesäteatterissa Äänekosken Hietamalla siirrettiin vuodelle 2021.

Erikoisnäytöksissä on lisätty valotehosteita ja pyrotekniikkaa tuomaan lisää tunnelmaa. Yönäytökset alkavat klo 22 perjantaina ja lauantaina 7. ja 8.8., joiden lisäksi Harmony Sisters nähdään myös päivänäytöksenä lauantaina 8.8. klo 15.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy